Sista september

När man är på Blidö händer det nästan alltid någonting skoj. I alla fall om man är liten och hänger i farfars spår. Man får t.ex. vara med och elda.

Har man tur får man till och med se på när farfar sågar ner stora delar av det gamla körsbärsträdet.

Sen kan man ju alltid cykla upp och ner för backen eller gå en liten promenad till postlådorna.

Man kan busa också… På bilden nedanför har jag precis sagt ifrån till Maja som gång på gång gned sin fina jacka mot en smutsig båtkärra. Man kan verkligen se på henne hur hon inte alls vill sluta och tycker jag är lite smådum. Alexander visar mig sin fina tröja, men drar så mycket i den att hans pappa får säga ifrån. Busungar alltså! 🙂

Hur skoj Per hade på en skala mellan 1 och 10, vet jag faktiskt inte, men han satt i alla fall uppflugen på taket i flera timmar. Där borstade han rent takpanna för takpanna från mossa och annat skräp. Maja var mycket imponerad och sa att när hon blir stor ska hon minsann också klättra på en stege upp på taket!

Själv klippte jag gräset för kanske sista gången i år. Det är ju första oktober i morgon och det kan ju innebära att gräset inte växer så mycket mer, å andra sidan kan det ju bli tokvarmt och soligt och då åker väl klipparen fram igen. Vi får se.

2 reaktioner till “Sista september”

  1. Fiina bilder:-) Tack för mysig helg…
    Maja har suttit och tittat på bilder idag och varje gång du dök upp så sken hon upp som en sol; Där e miiiia:-D
    Kraam

Kommentarer inaktiverade.