Mittwoch!

Onsdag – mitt i veckan! Det känns lite småtungt måste jag erkänna. Det hade känts mycket lättare om man kunde släntra ner till bryggan och hoppa i plurret eller hälla upp ett kallt glas rosé framåt eftermiddagen. Nu blir det mest att sitta med fingrarna på tangenterna och låta hjärncellerna springa runt och leta efter information i de där roséindränkta utrymmena. Jisses vad semesterhjärnan är trög! Det är nästan roligt att inse hur svårt det kan vara att komma ihåg sånt som man före semestern gjorde helt utan att anstränga sig. I och för sig kommer det ju tillbaks väldigt fort.

Onsdag alltså! Vad har hänt? Inte mycket. Jag vaknade och försökte smygsova fast jag visste att jag inte borde. Gick till slut upp och bestämde mig för att göra en fläta av luggen (en sån där helt oviktig detalj som ni inte kommer undan) och åt lite goda flingor från ICA. Per hittade nämligen en supergod blandning på Blidö under semestern. Den borde ni prova! Den är både nyttig och onyttig på en gång (känns det som). Alla andra flingor känns antingen som en sockerbomb eller som träbitar. Här har vi den perfekta kombon av nyttiga flingor, frön och mojs, onyttiga söta bär och yoghurtbitar. MUMS!

Självklart kom jag ut på en onsdagspromenad lite senare efter jobbet. Per lät mig inte komma undan 🙂 Idag såg jag en fin rabatt längs vägen.

20120801-200356.jpg