Elvis forever!

Idag, den åttonde januari, skulle Elvis ha fyllt år om han hade levt. Det har jag haft full koll på sen barnsben. Både för att Fia, min klasskamrat, fyller år idag och det ofta sades att hon delade dag med just Elvis, men också för att min mamma är ett stort Elvisfan och berättade det för mig otaliga gånger. Därför skickar jag idag en tanke till kungen och spelar två videos i hans ära:

Idag har vi inte gjort så mycket, men på förmiddagen föreslog Per att vi skulle ta en promenad fram till affären istället för att ta bilen. Det lät som en bra idé efter en sån soffpotatishelg som vi haft, så vi klädde på oss och gick ut. Vädret var så där mulet som SMHI hade utlovat och det fanns inte så mycket fint att ta bilder på. När jag passerade de här björkarna åkte dock kameran fram. Vad jag kan minnas har de alltid sett ut så här, men visst måste de vara sjuka på nåt sätt?

När vi kom tillbaks efter promenaden blev vi bjudna på födelsedagsfika hos pappa och Kina. Jag fick t.om. ett paket!

Jag fick en svart gjuten ljusbricka och tre fina blockljus. De passar perfekt hemma i Vitsippan så jag testade dem direkt. Tack Pappa och Kina!!

Innan vi drog hem, medan Per lagade lunch, så sprang jag ner till havet och tog en sista bild på det “vackra”.

Det blev en liten film också. 🙂

Efter lunchen åkte vi till Norrtälje för att hämta upp den kaffekopp som min bror och hans fru fixat till mig. Under vintern har jag nämligen fått en kaffekopp från Statoil varje gång jag köpt en kaffe latte, men tyvärr slutade de med det erbjudandet innan jag fått ihop till ett jämnt antal. Det hade alltså Henrik och Frida hört och på något mirakulöst sätt så ordnade de alltså detta “problem” åt mig.

På färjan, på väg mot muggen, togs detta kort…

Hemma hos lillebror träffade jag inte bara vuxna snälla. Jag mötte även söta små! Alexander verkar gilla sin lillasyster Maja.

Maja vill dock vara ensam på bild och är lite motsträvig i kramandet.

Jag fick gott te, min mugg, mysigt prat och umgänge innan det var dags att åka vidare mot stan. Tack Frida och Henrik!

Nu är det söndagskväll och jag har som vanligt min bas i tvättstugan. Per och jag hoppas dock få lite tid över för en film och lite mer te.

Tänk vad helgerna går undan. Varje söndagskväll tänker jag samma sak: Vart tog helgen vägen??

2 reaktioner till “Elvis forever!”

  1. Ja, jag har också hört att träden är sjuka när de ser ut sådär! Kommer inte ihåg i vad:-/ tack för att ni kom, lika mysigt varje gång:-) dessutom fick jag tillräckligt med energi för att ta mig till gymmet! Tackar:-)

    1. Tack för att vi fick komma med kort varsel!

      Wow, tänk om jag fått energi till ett gymbesök…

Kommentarer inaktiverade.