Rundgång

Det känns som om den här hösten och vintern har varit fullproppad av måsten, resor och saker att göra. Det har varit väldigt lite vila, sömn och rastlöshet. Jag har alltid haft något nytt på att-göra-listan så fort jag blivit klar med en sak.

Jag gissar att många av er har, eller har haft likadana perioder i era liv. Så ni förstår känslan man får när, även denna fredag innehåller måsten, stress och “har jag tänkt på allt nu”-känslan.

Idag har Emma stor fest för att fira sin 18-årsdag. Hon har hyrt lokal, bjudit in femtio kompisar och köpt förtäring. Per och jag har dock stått för skjutsning hit och dit, musikanläggning inklusive dess riggning och diverse mamma/pappagrejer som “finns det toapapper, disktrasor, handdukar, tvål osv i lokalen?-tankar”.

Nu är vi dock hemma igen och i ett låtsat lugn (För visst kommer precis allt att gå galant ikväll?) lagar vi nu vår fredagsmiddag. Tjockvinet hälls dock bara upp i ett av våra glas. En av oss måste ju vara som scouterna: Alltid redo!!

Hoppas er helg blir lika bra som jag hoppas på att min ska bli. Lördag och söndag har vi vikt åt bristvaran V I L A. Jag längtar!!

20111209-190606.jpg

En kommentar till “Rundgång”

  1. Hej Mia och tack för kramen! Ser så härligt ut med ert julpynt att jag nästan längtar hem lite. Man skulle väl bara kunna få beama sig en dag eller så och sen återvända tlil värmen här.. Indien so far för mig är skyddad verkstad här på resorten. Bra tror jag för utanför känner jag mig ganska lost. Har bara varit på kort utflykt ännu.

    Tills nästa gång, sköt om dig och hoppas nu verkligen du håller fast vid VILA-temat som du lovat dig själv!

    Kramar från Kerala

Kommentarer inaktiverade.