Mattiskväll

Tänk vad skönt det kan vara att få vara tillbaka till jobbet och verkligheten! Första dagen tillbaks till kontoret efter reseäventyren var såklart hektiskt och så, men oj vad skönt!

Annalena och jag bjöd kollegorna på indiskt fika och berättade för kompisarna vad vi varit med om. För även om nästan alla har följt oss på bloggen, så finns det såklart mer att berätta. För den som vill och orkar lyssna… Ja, för alla andra också för den delen 🙂

Direkt efter jobbet drog jag iväg söderut för att träffa mitt lilla fadderbarn och dito “apunge”. Mattis! Han växer verkligen mellan gångerna jag ser honom och idag visade han hur duktig han är på att stå när man håller honom i händerna, hur han kan ligga på mage och lyfta huvudet hur länge som helst och hur skönt han har det i mammas bärsjal.

Gulliga unge!! Vackra grönögda mamma Thérèse!
 

Jag hade en avslappnad och mysig kväll med många gosiga stunder, som toppades av att jag fick känna mig lite behövd och duktig. (Jag gillar ju sånt…) Jag lagade nämligen deras tvättmaskin och det kan ju låta otroligt att jag fixar det, men en sak är säker: Jag kan tvättmaskiner! Köket må vara Pers domäner, men tvättstugan: Den är min!

När jag nu tittar på klockan så är den inte alls så mycket. För mig känns det dock så (indisk inre klocka?), så jag tror nog att jag går och lägger mig nu. GODNATT!

2 reaktioner till “Mattiskväll”

  1. Hon är inte bara apa – hon är tvättmaskinsreparatör också! Tack fina vän för ikväll!

    1. Jag är faktiskt riktigt glad att något jag kan, kunde komma till nytta!
      Tack själv för att jag fick komma och vara med er ikväll.
      VLS! KRAM och Oink Oink!

Kommentarer inaktiverade.