Trick and Treat!

Idag är det Halloween. I min familj är vi lite dåliga på att fira den högtiden. Detta eftersom det inte är en svensk högtid och eftersom den då inte betyder ett skvatt för mig. Nästa helg (Alla helgonahelgen) däremot, betyder en hel del. SÅ kan det det vara och så är det för oss. Uttrycket “Trick or Treat” har trots detta varit passande för mig just idag!

TREAT

Thérèse och jag har inte träffats ensamma på så länge att vi inte ens mindes när det faktiskt var. Vi har ju självklart setts, men då har vi haft sällskap av åtminstone lille Mattis, ibland även med respektive och andra avkommor. Idag var det därför ett nöje att få ses “bara vi”. Vi gick till Ljunggrens på Söder. Ett favorithak! Här avhandlades allt från himmel till jord och det var precis vad vi behövde. Fram för mer sånt!
 

Kaffet intog vi på närmaste fik och där togs även denna bild. Den bästa på mig idag kan jag lugnt säga…(och ja, Tesan är alltid snygg i sina gröna ögon!!)

….den sämsta bilden på mig idag togs nämligen på Expert vid Hötorget. Där försökte en ung tjej göra det allra sämsta hon kunde med kameran. Jag tror verkligen att hon ville göra mig fet, ful och blek. Varför hon ville det, får vi nästan ta och fråga henne om för jag förstår ingenting. Jag betalade henne ju t.om. för eländet! Jag satt länge här och funderade på att skanna in bilden för att visa er, men det finns gränser! Jag försöker visa er mitt liv, men fåfängan tog faktiskt över här. Det blir inget av med det 🙂 En bild går dock att finna på den visumansökan jag idag lämnade in på Indiska ambassaden….

Det finns ju så klart fler bilder tagna på mig idag. Alla bilder är dock inte tagna på mitt ansikte. En av dem visar hur min mage ser ut. Jag försökte ju göra min mage platt genom att stryka den. Minns ni? Det var INGEN bra idé. Det känns fortfarande rejält när jag råkar komma åt på det stället…. Såååå onödigt!

TRICK

När jag nu, mätt och glad, kom hem från restaurangen inne i stan, så möttes jag av en ganska rolig syn. Våra buskar utanför dörren var invirade i toalettpapper! Jag fnissade stort när jag direkt insåg att Per nog fått påhälsning av några småungar som glatt ropat “Trick or Treat?/Bus eller Godis?”. Jag gissar att han fick välja “Bus”… Det som fascinerar mig nu så här en kvart senare är att jag inte tog en bild på eländet innan jag plockade ner toapappret. Jag vet inte vad jag tänkte på. Jag är helt klart ingen Halloweenmänniska…

2 reaktioner till “Trick and Treat!”

  1. Tack finaste du för en skön kväll! Precis vad jag behövde! Du e bäst! Kram kram kram! (och kom ihåg vem du var kompis med FÖRST!)

    1. Tack själv!! Det kändes länge sen som det bara var du och jag, Emil…

      Mattis är först va? 😉

Kommentarer inaktiverade.