Cirkeln sluts?

Min morgon var inte den allra bästa. Jag var först tvungen att lokalisera alla familjemedlemmar. Detta eftersom jag inte hade koll på var sonen befann sig. Det visade sig finnas information som inte nått hela vägen fram till mig, och innan den nått mig var det lite tungt kan jag säga. Man är mamma hur gamla barnen än blir!

När jag sen försökte vara lite duktig och ställde mig för att stryka min top, så lyckades jag få strykjärnet mot magen och brände mig. Först trodde jag inte att det skulle bli så farligt för det sved bara till litegrann, men det visade sig vara fel slutsats. Resten av dagen har varit lite jobbig eftersom jag inte kunnat stänga byxorna ordentligt över såret. Blä. Jag offrade t.om. en glass (päronsplitt tror jag) som fick ligga på magen tills den var helt smält (med pappret på 🙂 ). Nu börjar det dock ordna till sig. Nu är det bara ett 13 cm långt rött (och skrynkligt) ärr kvar där mitt på magen. Sååå onödigt!!

Min dag var i och för sig helt okej, om man räknar bort magtrakten då förstås! Jag satt kvar och fick lite extra gjort innan jag till slut gick hem, via Subway, till mina barn. Per är ute med Fotografiska ikväll. Jag är lite avundsjuk för jag gissar att han får se massor av fina bilder. Jag gillar bilder!

Så nu sitter jag här hemma och lyssnar på musik. I lurar eftersom Emma tittar på film där nere och eftersom Marcus gör det samma på sitt rum. Jag ser nog lite fånig ut med mina stora lurar och med ett stort flin. Jag sitter nämligen och ler när jag tänker på att jag idag fick önskemål, eller snarare krav, på att Indienbloggen måste fortsätta där den slutade i juni 2008 🙂

Jag vet inte om ni har läst den, men varje kväll under min tvåveckor långa vistelse i Indien avslutades alltid min dag med att jag skickade hem ett mail till Sverige. Jag kallade det för “Indienbloggen”. Första åtta dagarna. Sista fem dagarna.

Där skrev jag allt som hände mig och mina kollegor. Nu förväntas jag alltså göra detsamma under denna resa. Vi får se om jag klarar av att axla ansvaret. Nu finns det ju förväntningar om roliga anektoder och ingående beskrivningar av det jag ser, det gjorde det inte förra gången. Det vore i och för sig coolt om den här bloggen började och slutade med Indienbloggen!

…och lite tråkigt….

2 reaktioner till “Cirkeln sluts?”

    1. Ibland vill jag. Ibland vill jag inte. Magen nu smord och okej!!

Kommentarer inaktiverade.