Äntligen!! Eller??

Nu händer det!! Nu ska det bli ordning på torpet! Eller blir det bara ett irritationsmoment att lära om sig vilka ord som funkar?? Jag vet i alla fall att du, Kina, kommer bli riktigt glad!! (Klicka på länken så förstår ni)

Idag ville jag ge mig i kast med att lära mig hur man använder sig av masterblixt och slavblixt. Jag och Per försökte en stund själva och vi var nog en bra bit på väg, men vi kom inte hela vägen i mål, så till slut sprang jag och letade efter blixtkamerans manual. Jag hittade den dock inte. Undrar var den är? Som tur är så bor jag med ett tekniskt geni så till slut lärde jag mig i alla fall hjälpligt att fota med den fasta kameran tillsammans med en lös slavblixt. Nu behöver jag öva för att förstå mer. Någon som vill stå modell??

När jag letade efter manualen till blixten så hittade jag min underbara lilla röda kamera, CANON IXY 30S ( I sverige mer känd som IXUS 300HS). Jag stod där och smågrät inombords. Jag tappade den ju i durken på Gurgela i somras. Efter det blev alla bilder vita och utfrätta och det var ett faktum att den var trasig. Försäkringsbolaget har hittills inte varit sugna på att ersätta mig för den drullehandlingen, så jag har inte haft möjlighet att ersätta den ännu. Med tårfyllda ögon öppnade jag fordralet och tog fram den söta lilla saken. Jag satte på den och tittade genom linsen. Den kändes väldigt bekväm i handen och helt plötsligt inser jag hur jag siktar och skjuter av en bild. Det värsta, eller bästa, var att bilden såg helt okej ut. Jag har nu tagit några bilder till och ….. jag tror den funkar!


(bild ur den lilla röda)

Jag måste fotografera lite med den och se om det kan vara så att jag har tur som en tok. Kan ni inte hålla tummarna att den bara behövde vila lite??

En kommentar till “Äntligen!! Eller??”

  1. Har du röstat på hur mycket böjningar som ska tillåtas??

Kommentarer inaktiverade.