Måste man välja??

Jag har alltid sagt att ”när jag blir stor” alternativt ”i mitt nästa liv” så ska jag bli basist och lira bas som en gud! Det är en så fantastiskt skön känsla att lyssna på en låt med schysst basslinga i. För mig är det helt klart en stor del av upplevelsen. Trummor, gitarr och sång är nog bra, MEN det är inte så bra som basen. Lyssna t.ex. på den här låten, som är grym ända ner till minsta textrad, och lyssna speciellt noga efter exakt 2 minuter. Basen är skillnaden som gör skillnaden!

Jag ska bli basist när jag blir stor!!


Nu har jag dock hamnat inför ett svårt dilemma. Antingen måste jag leva superlänge och bli riktigt gammal alternativt så måste jag leva två liv till efter detta…

Jag har varit på Nikon School ikväll och lärt mig alla knappar, rattar och funktioner på min fina kamera Nikon D7000 av en fantastiskt pedagogisk lärare (som självklart är fotograf till yrket). Nu vill hela mitt väsen bara ge sig ut och fotografera i mörker, i ljus, inomhus, utomhus, döda ting, former, färger, djur och människor. NU! På en gång.

Åh, vad jag vill ge mig i kast med alla funktioner och för all framtid VVA. Jag vill sitta på en sten i timmar och bara prova olika inställningar och fotografera samma sten/svamp/träd tills det sitter som en smäck. Vet ni varför?

Jag ska bli fotograf när jag blir stor!

 

067, 068, 069, 070,071 – Det går bra nu!!

6 reaktioner till “Måste man välja??”

  1. Hur många av er letade efter förkortningens förklaring i blogginläggets text ? 🙂

    VVA – Våga Vägra Auto-läget på kameran!!

  2. Men det ena yrkes/livsstilsvalet behöver väl inte utesluta det andra… Du är väl kvinna, du kan väl multitaska?! 🙂

  3. Haha, BRA Susanna! Du kan få fota mig till min nya hemsida om du vill???

  4. Vad kul att du gillade kursen, jag håller på med skärpedjup, bländartal och annat som jag fortfarande inte har koll på. En av 100 blir sådär bra som man önskar. Då vill man ha tillbaka auto. Har du kollat in fotosidan som jag nämnde?

Kommentarer inaktiverade.