Kan det vara så att jag inte blir sjuk?

Inte vet jag om det funkade att hålla tummarna och hoppas som bara den, men jag känner mig faktiskt inte sjuk längre. Jag är ju förkyld, men vem är inte det så här års? Jag ska kanske inte ropa “hej” och tro att jag är frisk, men jag var faktiskt mycket sämre i morse. Vi får helt enkelt se hur jag känner mig i morgon bitti. Jag fortsätter hålla tummarna!!

Såg ni Mia Skäringer igår på tv? Jag har läst boken som föreställningen bygger på så jag visste ju vad hon skulle säga, men jag tyckte ändå att det var en riktigt bra  lördagsunderhållning. Oj, vad hon bjöd på sig själv!!

Idag fick Emma bestämma vad vi skulle äta. Hon var snäll mot sin mor (eftersom det var jag som skulle få laga maten, när kocken ligger sjuk i soffan) och bestämde att vi skulle äta goda mackor från Subway till lunch och grillad kyckling med potatissallad till middag = köpemat. Jag har lärt henne bra 🙂 Vi åkte därför iväg till Sollentuna Centrum och handlade det vi behövde och så var det klart med matlagning idag också.