Black and White

I förra blogginlägget såg ni en bild av mig och Emma. Vi åkte rulltrappan ner mot Stens ICA i Sollentuna Centrum och vi tog en bild på oss själva till bloggen. Vi använda min iPhone och den kameran som är vänd mot den som tar bilden, istället för den vanliga som är vänd från den som tar bilden. Såna bilder blir bra på det sättet att man själv ser hur bilden blir, men den blir dålig eftersom den kameran inte har så många pixlar. Det dåliga med bilden kan man i och för sig förbättra genom att göra den svartvit. Det gjorde jag!

Och varför skriver jag om det?

Jo, jag fick en idé om att göra hela bloggen svartvit. Header. Bilder. Allt. Nu går jag och snurrar den tanken runt, runt, runt….Hmmmmm, kanske dags att slopa färger helt?!

Jag skulle kunna ha såna här bilder:

 

Å andra sidan……vad vore skärgårdsbilder utan blått?????????

6 reaktioner till “Black and White”

  1. Svartvitt är snyggt. Riktigt snyggt! Men vad vore Mia utan färg säger jag. Hela du är en som en färgpalett – så behåll färgerna, snälla? Puss!

    1. Åhh!! Det där tar jag som en komplimang alla gånger. Jag ler! Tack kryddburken 🙂 Färger it is!!!

  2. Jag måste säga att du tar fantastiska bilder – oavsett om du visar dem i färg eller svartvitt. Vissa bilder sticker dock ut mer som svartvita. Du är otroligt duktig!!

Kommentarer inaktiverade.