Hemma i Vitsippan igen!

Jag tror att jag har fler bäbisar och barn på min blogg än vad den genomsnittliga bloggen i Sverige har. Vad tror ni? Jag tror faktiskt att jag har sån tur och idag har jag en riktig sötnos på bild!

Idag fyller Mattis, min lilla apunge, tre veckor!

Han har vuxit jättemycket.
Hans mamma säger att det beror på att han äter som en skogshuggare 🙂

För att fira hans stora dag så tog vi en promenad längs med Liljeholmskajen. Vi ville ju inte vara inomhus med min hosta så vi var utomhus. När vi kom ner till vattnet så stannade jag och hänfördes av utsikten. Molnen och speglingarna av desamma i vattnet såg helt magiska ut. Jag ser nu på bilden att det nästan ser ut som om någon målat utsikten.

Vid Liljeholmens Galleria (eller vad det kan tänkas heta) tog vi en mycket kort fikapaus innan vi vände “hemåt” kajen igen. Det var en skön promenad och det var kul att få se lillkillen innan han blir alltför stor. Det gjorde dock ont i hela mig att inte få gosa med honom. Jag får ta igen det nästa gång!!

När jag sedan satt fast i bilköer på Essingeleden på min väg hem så bestämde jag mig: Jag måste ut till skärgården igen. Bilköer suger! Sagt och gjort, väl hemma så slängde jag ner lite kläder i en bag, handlade lite mat och drog ut.

På ön möttes jag av det här!! Livet är gott igen.

5 reaktioner till “Hemma i Vitsippan igen!”

  1. Ååååh! Mattis min lilla BERT! 🙂 Tänk att han är ännu goare i verkligheten också, galet! Vilken tur vi har som har vår egen apa-razzi i dig! KRAM!

    1. Ja, ni ska nog vara liiiite glada för att jag finns 🙂

      Jag är i alla fall väldigt glad att jag får “öva fotografering” på er lilla gos.

  2. Vilken tur du har som får träffa alla dessa underbara barn! Härligt söt är han. Man ser nu hur liten min lilla loppa faktiskt är.

    1. Ja, det är otroligt hur stor skillnad det gör att Mattis låg i magen flera veckor längre än vad Sanna gjorde! Söta är de dock båda två!!

Kommentarer inaktiverade.