Min Ernst är klar!

Idag vaknade jag med en förkylning i kroppen. Vi åkte därför inte ut på sjön utan stannade hemma och tog det lugnt. Jag läste kameramanual i hängmattan och Per jobbade vidare med sitt “projekt”.

Jag har ju visat er att han håller på med något, men idag kan jag berätta att han har byggt ett “Ernst-bord”. Ernst Kirchsteiger byggde nämligen ett sånt här bord förra sommaren så han ska ha äran för konstruktionen. Per är självklart barfota när han “leker Ernst”. 🙂

Rakt ska det bli!

Detaljerna är viktiga.

Sågklingan och själva maskinen fick lånas in från far och bror. Tack för lånet!!

Slutklämmen!

Färdigt!!

Nu är det bara stolarna som ska uppdateras! Vi funderar på att skaffa den där sköna sorten som inte kräver kuddar eller omvårdnad. Vet inte vad de är gjorda av, men vi har såna hemma i stan och det är såååå skönt!

Fint va? Enkelt. Rustikt. Hållbart även för en kräftskiva 🙂

Nu är vi hemma i Sollentuna. Emma har inte packat klart ännu, men hon ska vara på Arlanda före halv fem i morgon bitti, så jag gissar att hon har lite att göra ikväll/natt. Marcus har just hört av sig från Italien. Rom var tydligen suveränt och Venedig likaså. I natt bär det av mot München!

6 reaktioner till “Min Ernst är klar!”

 1. va fint bordet blev
  va duktig han är våran per lika duktig som storebror

  kramar på er

 2. Jättefint bord!! Din man är duktig på att leka Ernst 🙂
  Hoppas förkylningen är snabbt övergående 🙂

  1. Ja, vi är nöjda. När stolarna kommer till blir det nog tokbra!

   Jag har kvar förkylningen tyvärr. Får väl vila lite till…

 3. Ser hur bra ut som helst. Ska du och Per sitta på varsin ände och se ut över gästerna? Se i så fall till att du får sitta där du kan se havet ;).

Kommentarer inaktiverade.