Hurra Hurra Hurra Hurra

1:a Juni är alltid en fantastisk dag i vår familj. Av någon underlig anledning är det ALLTID fint väder den här dagen och vi kan ALLTID äta vår middag utomhus. Anledning är såklart att Per fyller år och att vädergudarna av någon anledning känner att han är värd att få njuta av försommarkänslan lite extra på SIN dag!

Idag var inget undantag! Solen sken och dörrar och fönster stod på vid gavel för att göra inomhustemperaturen till någon form av “okej” nivå och vi åt vår (för första gången på en födelsedag) hemköpta middag utomhus (Per är lite småsjuk och orkade inte laga mat. Vi andra löste det med hämtmat…).

Självklart fanns även en tårta på plats! Idag var det en Hallon- och marängtårta som stod på bordet.

Födelsedagsbarnet skär upp och är förväntansfull!

Marcus gillar alla typer av tårta så han var inte så orolig för att en tårta vi aldrig smakat skulle vara något annat än supergod!

Emma är allergisk mot ägg och då förstår ni kanske att även om hon inget sa (förrän efteråt när läpparna började klia) så var hon nog lite mer skeptisk inför tårtan…

Som familjens fotograf så får jag ju ta alla bilder på mig själv helt själv, så ni får inte se bevis för det, men jag tog en bit jag också!

Grattis på födelsedagen Per!!

2 reaktioner till “Hurra Hurra Hurra Hurra”

  1. Härligt med födelsedagar! Och att få fira dem tillsammans. Eftersom det nyligen ändrats för mig har det blivit en viktig insikt!

Kommentarer inaktiverade.