Chilisöndag!

Regntunga skyar kan skapa konst!

Regn skapar grönska!

Regn gör också så att man inte lider så värst,
fast man måste åka och handla!

Dessutom kan man ha turen att på en regnig dag få besök av syster Susanna och hennes familj! Per och jag hade precis hunnit leta runt efter “bra-att-ha-grejer” på Jysk, Jula, Hästens sängar och Coop när de kom och fikade med oss!
 

Lilla Noah var nysnaggad och här jämför Tilda och Noah hårlängden på pappa Daniels huvud och hårlängden på Noahs huvud. Har de samma frisyr tro? Susanna fick inte vara med och mäta för hon hjälpte till och skar galet mycket frukt. Tack för det!
 

Varför blir man glad av småbarn?
 

Marcus satte på Ice Age III och den var tydligen riktigt gripande.
 

 

En anledning till dagens besök var att ge mig en present!! Jag fick den blå mössan som är specialvirkad åt mig av Susanna och Daniel (TACK TACK TACK) och den rosa mössan har jag länge velat ha eftersom den är såååå söt/rolig, så den har Susanna beställt åt mig.

Fina mössor va?

Den blå mössan är nog lite för varm för att användas just nu, men den rosa kan jag nog ha under kyliga båtturer under våren eller nåt sånt. Jag ska bli så fin så!!
 

Efter mösspåtagning 🙂 filmtittande, prat och fika sa Noah och Tilda adjö till oss och åkte hem. Hejdå!!
 

En regnig söndag gör det mig inte så där jättemycket att jag måste åka till IKEA fast jag var där igår och på en regnig söndag har mannen tydligen också lust att stå vid spisen lite längre än i vanliga fall. Just nu doftar det starkt och mustigt av en puttrande chiligryta!!

Regn är helt ok!!

5 reaktioner till “Chilisöndag!”

 1. Alltså, bara så alla vet så har ju varken jag eller Daniel virkat mössan, jag har ju självklart specialbeställt den virkade mössan 🙂 Jag kan nämligen inte virka själv 😉

  1. Hmmm, ok….liiiiite fel blev det kanske i den meningen, men det var ni som såg till att den blev specialvirkad 🙂

   Glad är jag! (fast jag har syftningsfel i mina meningar)

   1. Det gör inget… jag ville bara försäkra mig om att folk fattar att jag INTE besitter den kompetensen, jag kan verkligen inte virka och jag ville ju inte vara med om felaktig marknadsföring. Mössan är beställd från http://www.ullan.se Underbart fina mössor!! 🙂

    Bra att du blev glad!

    1. får jag skicka bilden till ullan.se så sätter hon upp den på sin sida under fliken “coola ullanmössan ägare”??

Kommentarer inaktiverade.