Gnistrar och Glimmar

Någon gång varje vår så håller bostadsrättsföreningen städdag. För Per och “Målar’n” så innebär det oftast att de klättrar på stegar och rensar hängrännor. Så även i år. Jag diskade frukostdisken till den här utsikten. Det där är Målar’n – det syns på färgen på byxorna 🙂

Vi försökte planera vår dag så att inget skulle bli stressigt. Ett led i den planen bestod i att Marcus bakade efterrätten till middagen redan på morgonen – Kladdkaka!!

Emma sysslade med helt andra saker:

(hon kan räkna sånt här – undrar om hon är min?)

Efter att Per rensat hängrännor på 26 hus och jag hade småstädat lite i ett av de husen, så åkte vi iväg till IKEA för att handla lite småsaker, strosa och (för en av oss) njuta. Efteråt åkte vi till Stinsen och drack en god kaffe latte.

Det kanske inte är så konstigt att jag såg regplåtsnumret : 027 idag, eftersom jag åkte en del bil, men det är underligt att jag sett fyra stycken med samma nummer. Kan jag inte bara få hitta 028 istället 🙂

Vid femtiden dök våra vänner Thérèse och Peter upp!
 

Det fullkomligen gnistrar och glimmar om den blivande modern och jag kunde inte slita mina ögon ifrån henne. Hon är verkligen vacker. Det passar henne att vara gravid!

Vi pratade ikapp oss med vad som hänt sen sist, drack en svalkande dryck och njöt av solen. Då och då fick vi besök av avkommorna. Den ena ställde villigt upp på bild. Tack för det!

Senare vid middagsbordet ställde dock den underbart vackra, men tyvärr förkylda (mitt fel?) dottern också upp på att bli förevigad. Synd att jag var osminkad på bilden, annars hade den kunnat gå till historien som en fin bild.

Kladdkakan var precis så god som den brukar vara och idag åt vi den med jordgubbar och vispgrädde. Den sistnämnde från sprayflaska. Det är tydligen “mycket godare”. Jag vet inte det jag…., men kakan var god!

Jag har haft en väldigt trevligt och avslappnad kväll. Det är underbart när man bara “får vara sig själv för en stund”. Jag har dessutom fått känna på några små kickar från sommarens lilla mirakel och för det tackar jag ödmjukast!!

Avslutningsvis – kvällens goa värmlänning!

 

En kommentar till “Gnistrar och Glimmar”

  1. Och vi tackar ödmjukast för all god mat och det härliga sällskapet. Det är skönt att man kan komma till er och vara som man är och lägga sig på soffan om man känner för det. Fast först efter man frågat om man får hjälpa till med något en sisådär 5-6 gånger! 🙂

    Kram och kärlek till fina familjen Hertz!

Kommentarer inaktiverade.