Champagnefredag!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!

Idag fick jag en anledning att gå ut och äta lunch IGEN. Helt otroligt skönt! Största delen av mitt “team” tog oss iväg till ett café där de hade den här sköna klockan. Jag vet att den är lite “ute”, men jag älskar den ändå. Den är över en meter i diameter…. Underbar!!

På vägen tillbaks från lunchen passerade vi fiskaffären där de även säljer underbart bröd. Idag köpte jag tre stycken surdegsbaguetter!!

Min ny-gamla kollega Maria ville också vara med på bild när hon såg baguettbilden och visar här glatt, och utan minsta blyghet, den medicin som hon senare delade med sig av. (Tack! Den gör nytta) HÄRLIGT att jag nu har fått en orädd kollega som kanske ställer upp på en bild till bloggen då och då om jag ber riktigt snällt. Eller jag kanske inte behöver be alls??

Det går kanske inte så bra för mig som det gör för t.ex. dig Carina, men jag hittade i alla fall 026 idag. 🙂

Hur äter man en elefant? Man tar en tugga i taget!!

Väl hemma på Murklan delade jag, Per, Marcus, Emma och Johanna (Emmas kompis sedan småbarnsåren) på gott “förtugg” – Champagne, surdegsbröd, olivolja, havssalt och röd pesto. Vi var ju tvungna att fira vår bröllopsdag utan feber!!

Efter förtugget, före middagen, fick jag Emma och Johanna (det gifta paret enligt de själva) att posera för mig. Underbara goa!!

Ibland söta. Ibland roliga. Ibland något annat 🙂

Anledningen till champagnefredagen:

Nu ska vi njuta av ledig tid, tjockvin, middagsmat, avkommornas sällskap och sedan en film via Apple Tv’n.  Det kan bli bra!!

3 reaktioner till “Champagnefredag!”

  1. fin bild på dig och mannen 🙂

    njut av kvällen och allt gott. Puss & Kram

  2. Idag gick det oförskämt bra i platespottingjakten!! Och FYI, det regnar i skärgården ikväll/natt

  3. Grattis till er igen. Och att du är frisk nog att dricka champagnen. Hittade fö 109 imorse. Nu är det bara 110 kvar innan jag kan hitta min först trippel.

Kommentarer inaktiverade.