Vad är skillnaden?

Idag när jag var på väg ner på stan för att gå på kurs så passerade jag en parkbänk i solen. Jag hade hunnit gå förbi den några steg, när jag vände på klacken (jag hade i och för sig inga klackar på skorna, men ni förstår vad jag menar) och gick tillbaks igen.

Jag tittade på bänken en kort stund och (här kan jag inte använda något annat ord än det Göteborgska) “knôdde” jag ner min stora rumpa mellan de två män som redan satt på bänken. De satt långt i från varanda så det var inte så svårt, men ändå oväntat i det försiktiga Sverige där vi gärna håller avstånd till varandra. Där satt jag sedan och mådde gått och småfnissade inne i mitt huvud.

Det var en bra bänk. Det var bra gubbar på bänken också för den delen, för när jag tog en bild på mig själv som bevis på mig själv i solen, så frågade den ena gubben om han inte kunde hjälpa mig med att ta bilden, “så den inte blir så där nära”. Jag sa -Nej tack, det blir bra ändå! Direkt insåg jag att jag inte var så avslappnad och rolig som jag trodde. Jag får jobba på det nästa gång jag sitter på en bänk. Då ska jag dessutom be gubben ta bilden, för den här kisande tjejen på bilden nedanför ser inte direkt ut att njuta av solskenet 🙂

☆ ¸. • * ¨ * • ☆ ¸. • * ¨ * • ☆ ¸. • * ¨ *• ☆

Livet är bra härligt!!

Idag var jag äntligen tillbaka på jobbet. På lunchen fick jag härligt sällskap ut i solen och tror ni inte att bilen bara stod där och väntade på mig?! Jorå, här har jag legat till sängs i två veckor och inte sett en bil och så fort jag ställer mig upp så kom 025 susande mot mig 🙂

Livet är bra härligt!!

☆ ¸. • * ¨ * • ☆ ¸. • * ¨ * • ☆ ¸. • * ¨ *• ☆

På tal om bilar. Jag förstår verkligen inte. Är det verkligen någon skillnad på däcken/hjulen/navkapslarna/fälgarna eller vad sjutton det heter som just nu finns på de bilar som står parkerade under mitt hus? Enligt Per är skillnaden så stor att det är pinsamt. Jag fattar inte!!

Bil 1 snett från sidan                           Bil 2 snett från sidan
 

Bil 1 rakt från sidan                                 Bil 2 rakt från sidan
 

Tur att jag inte är kille….

10 reaktioner till “Vad är skillnaden?”

 1. Du har lurat med mej ang. reg.plåtar jag ska finna nummer 017
  ibland går det fort att hitta då kommer dom i stim
  men för det mesta får man vänta ganska länge

  kram

  1. Oj!! Då går det undan för dig ändå om du redan är på sjutton!!! Wow.

 2. Håller med Per… det är galet stor skillnad på däcken & fälgarna på bilarna… 🙂

   1. Jag citerar min man: “Den ena ser ut som crap och den andra är snyggt!” Om du inte vet vilken som är crap och vilken som är snygg, be Per visa…

 3. Alltså. Who cares about fälgar? När vi bytt till våra sommardäck stod hela familjen Karlsson och oooh:ade och aaah:ade över de fina och dyra fälgarna som kom på sommardäcken. Jag frågade: “Har ni bytt?”

  Konstigt att de fortfarande accepterar mig som en i familjen efter det….

  1. Du är väl mamma till barnbarnet, du kommer ALLTID accepteras från nu 😉

 4. Nice rims (bilderna till vänster) är VIKTiGT!! till höger har vi bara fula plastbitar som döljer ännu fulare, svarta plåtringar som håller däcken på bilen. Det är en ENORM skillnad!

Kommentarer inaktiverade.