Bröllopsdag nr: 18

Den åttonde maj för arton år sedan var det faktiskt också varmt och soligt. Precis som idag! Vitsipporna blommade som galningar och jag bytte efternamn från Erlandsson till Hertz. Per och jag gifte oss nämligen i Blidö Kyrka idag för arton år sen! 

Tänk att vi firar vår 18:e bröllopsdag…
Härligt!!

Jag är tyvärr fortfarande sjuk så flaskan med champagne (en Louis Roederer som stått på kylning just för detta ändamål) står fortfarande oöppnad. Det är ingen idé att spilla så rara droppar i min hals… Jag har fortfarande feber och hostar och hackar. Jag känner mig dock, för allra första dagen, lite bättre idag. För det är jag väldigt tacksam! Jag har inte behövt ligga ner hela dagen, utan har faktiskt suttit upp hela tiden. Visst blir jag matt och trött ibland, men det känns ändå att det har vänt nu! Jag blir hemma från jobbet några dagar till skulle jag tro, men nu har hoppet om tillfriskning fått sig en liten boost.

Min söndag, VÅR bröllopsdag, har sett ut så här:

Tidigt i morse fick jag en fråga om gårdagens inlägg där jag kaxigt tyckte att jag minsanna kände igen en fiskmås när jag såg en. Var det inte en trut? Jo, det var det visst 🙁 Jag fick helt enkelt gå in och rätta min egen blogg och mitt ego fick sig en liten törn. (fniss)

Tidigare skulle jag alltså ha sagt att fågeln på bilden nedan är en Tärna, men idag vågar jag inte säga mer än att den kan flyga 🙂

Ombord på en båt blir det ofta kallt och dragigt. Per lämnade därför mig på land och åkte iväg på en liten tur för sig själv. Det gjorde nog lika ont i honom som det gjorde i mig. För visst ser det härligt ut att vara på sjön, men visst vill man ha sällskap?

Han drog ut på fjärden…

…och jag fotograferade fler fåglar (och Per syns i horisonten). Trutar och Skrakar, skulle jag vilja säga, men ni vet vad jag säger idag….

…..de kan flyga!! 🙂

Igår visade jag hur Pappas och Kinas hus ser ut från min altan. Idag får ni därför se hur Vitsippan ser ut från deras altan. Det ska vara rättvist.

Det är inte bara fåglar som flyger här på Blidö. Ibland flyger det något så ovanligt som DC3:or över våra huvuden också. Jag kanske borde skriva “flygplan” så jag inte säger fel, men jag är modig idag igen och drar till med det exakta namnet – DC3.

Min lillebror är nästan alltid på gott humör. Idag kom han hit ut till ön igen. Jag antar att han kommer hit bara för att göra mig på gott humör. Vad skulle det annars vara??

Fokus på tam blomma.             Fokus på vild blomma.
Same same, but different!!
 

Det finns dock en till sorts fågel som jag inte vågar sätta namn på. Den är gjord av trä….

 

4 reaktioner till “Bröllopsdag nr: 18”

  1. Vet du?? Det tycker jag med! Jag saknar mina kollegor, mitt skrivbord och min energi 😉

   Kram

 1. Du tror inte att det är så att Per tycker att det är skönt att åka båt själv? Fast det skulle han aldrig erkänna på bröllopsdagen dock.
  Fina bilder på fåglarna. Antar att det har varit en underbar helg, trots sjukdomen. Tänk om det hade regnat och varit kallt. USCH!
  KRAM

  1. Jag tror faktiskt att han vill ha sällskap….men vem vet?

   Jag har faktiskt lidit en hel del av att ligga i soffan eller sängen med neddragna gardiner när de andra är utomhus, badar och solar… Fast när jag släpat mig ut så har jag verkligen uppskattat solen!! Sol är alltid bättre än regn.

   Kram. Jag jobbar på att bli frisk…

Kommentarer inaktiverade.