Hodepine!

Man skulle kunna säga att jag kör ett fotografilöst inlägg idag bara för att kompensera för påskhelgens alla inlägg som varit gödslade med bilder. Det hade dock inte varit sant. Jag har istället en sån fruktansvärd huvudvärk att jag faktiskt inte ids ta fram kameran och telefonen för att ladda ur dagens bilder. Det är faktiskt precis så illa. ONT, det gör ont!

Jag har hört att ord inte alls säger så mycket som en bild gör, men jag tänkte i alla fall berätta att jag hade mycket (fetstilt och stora bokstäver hade passat på ordet “mycket”) svårt att ta mig upp ur sängen imorse. Min kropp lärde sig tyvärr under påsken att gå upp klockan nio och kände att klockan sex var ett skämt.

Till slut slet jag mig i alla fall upp ur sängen och kom iväg till jobbet. Tur det, hur hade det set ut annars?! På vägen till jobbet såg jag regplåtarna 21, 22, 23, 24, 25, 26, 28 och 29. Jag såg dock INTE nr. 20. Fånigt va??

Det var en ganska tung dag rent orkesmässigt, men dagen tog till sist slut och då åkte jag hem till en vän och provade galet många klädesplagg. Hon har nämligen gått och blivit arton kilo tunnare och behöver inte längre plaggen i garderoben och skänker bort dem till oss lite mjukare och goare brudar 🙂 Jag kom därifrån med en stor papperspåse med kläder till mig och en lika stor påse full med kläder till min syster. Tack!!

På eftermiddagen har jag känt hur det har börjat banka i huvudet, men när jag kom hem vid sjutiden var jag tvungen att äta, vila, dricka vatten och hoppas hoppas hoppas att huvudvärken skulle ge med sig. Det har den tyvärr inte gjort ännu och därför säger jag “Hei og takk for i dag!” och hoppas att jag kan lösa det här på något sätt som inte kräver att jag måste åka och handla några flaskor med Pepsi Max. Jag har inte druckit någon sån idag och jag misstänker att det är därifrån värken kommer…..

En kommentar till “Hodepine!”

  1. eller migrän… hur känns värken? är den centrerad till ena halvan av huvudet? vill du bara ligga i ett mörkt rum och sova? är alla ljud runt omkring dig liksom fysiskt smärtsamma för hela dig? mår du illa? Om det stämmer så är det som jag varje gång jag har migrän… 🙁

    Hoppas verkligen att värken ger med sig.

Kommentarer inaktiverade.