Apdagar är bra dagar!

Plötsligt händer det!!

Vi bestämde oss.

Under några veckor har vi funderat på att köpa en ny soffa till landet. Per har ruttnat på att inte kunna ligga i soffan vi har därute och jag på att vi inte har tillräckligt många sittplatser. I förmiddags hände det: Vi köpte en ny soffa! Den är grå och ser ut som på bilden här nedanför, förutom att vi har aluminiumben på vår soffa. I hörnet och vid varje armstöd har vi dessutom tänkt lägga en extra kudde i samma material. Så man kan gosa in sig ordentligt! Nu har vi bara ett problem att lösa; vad gör vi av den “gamla” soffan? 🙂


Nu var det verkligen dags!

Vi hälsade på våra vänner!

Vi har inte träffat Thérèse och Peter på alldeles för länge så efter soffhandlingen åkte vi till ett mycket soligt Liljeholmen och hälsade på! Där satte vi oss utomhus och åt lunch i solen. Det var så varmt att både jacka och tröja åkte av. T-shirtväder är bra väder, eller som Tesan sa: Om det aldrig blev kallare än så här så vore det helt klart najs!!
  

Efter lunchen gick vi de få stegen ner mot kajen. Det kanske är hit vi ska flytta när ungarna lämnat boet?

 

 

 

 

 

 

 Blå blå vindar och vatten…..

Här satt vi och njöt en lång lång stund. Schysst huvudstad va??

Tyvärr händer även detta…

Jag gillar inte spindlar.

Precis innan vi skulle lämna Liljeholmen så mötte jag min värsta fobi; en gigantisk och snabb spindel! Min puls har fortfarande inte lagt sig. Bara tanken på den får mig att rysa. HUA!! Hur Thérèse kunde mota bort spindeln med foten för att hindra den att springa in i garderoben och hur Peter sedan kunde döda den med bara ett litet papper mellan sin hand och spindelns lurviga ben är för mig en gåta!!!

Det går bra nu!!

Regplåtsjakten hoppade rejält framåt.

Idag har jag hittat 012, 013, 014 och 015. På sant!! 🙂 Jag har i och för sig sett 016 och 017 också, men tyvärr innan jag såg 015, så de gills inte. Å andra sidan så såg jag 012, 013, 014 och 015 idag!!!! Yehaaa!

Mer inköp…

Vi letade bord också.

Vi åkte först till Mio, men vi hittade tyvärr inte det soffbord vi letade efter. Vi åkte därför vidare till EM möbler och där hittade vi EXAKT vad vi sökte! Det här elipsformade soffbordet blir det!

  

Det här bordet får stå vid sidan!

Nu hoppas vi att det blir “häng”-vänligt och bra ute i Vitsippan i sommar. Om inte – så får det bli som det blir! Det kommer inte in några fler soffor i det huset 🙂

Jag har nya fräknar!

…och prickigt sommarskinn!!

Efter en dag i solen har både jag och Thérèse nu fått nya fräknar. Huden är varm och go och påminner om den underbara dagen! Precis som det ska va!!

6 reaktioner till “Apdagar är bra dagar!”

 1. Jag har fräknar i pannan, det har jag aldrig haft förr! Gravidgrej? Och strecken på läpparna som definitivt är en gravidgrej är mycket mer framträdande, det ser ut som jag har läppenna!

 2. Hur lång leveranstid är det på soffan?? Eller hur lång tid har ni på er att göra er av med den gamla soffgruppen??

  Jag tror att det blir väldigt snyggt och bekvämt 🙂

   1. det var inte så farligt lång tid…
    jag är iallafall glad att jag inte behöver hjälpa till och skruva ihop möbler i påskhelgen 😉

    1. Du har en ny Gravatar!! Fin 🙂

     Nej, i påsk ska vi inte skruva möbler, då ska vi dricka gott, äta gott, leta efter påskägg och sola i solen. Typ!

Kommentarer inaktiverade.