012 – men jag missade…

Idag njöt jag och Per av våren. Vi öppnade altandörrarna och lät ljus, syre och ljud komma in i huset. Det var så otroligt ljust att jag knappt kunde hålla ögonen öppna trots att jag stod inne i vardagsrummet i skuggan. Underbart!

Man ska ju dock inte sitta inomhus när vädret är så här bra, så vi sprang ner i källaren och hämtade två stolar och fortsatte njutandet utomhus.

När det är vår och solen skiner så finns det vissa saker som pockar på mer än annars; att tvätta bilen t.ex. 🙂 Vi skulle hem till en av våra gamla vänner på middag och åkte iväg en stund tidigare än nödvändigt bara för att få min lilla Woody ren och fin. När vi stod och väntade på vår tur så flög en fågel förbi och sket på taket på bilen….eh?? Jaja, hellre före tvätten än efter 🙂

Efter tvätten kunde man känna igen Woody igen. Det var länge sen han var sig själv! För att piffa till honom lite extra så fick han lite fräsch luft i däcken. Det behövdes visade det sig!

När vi skulle parkera utanför våra vänner insåg vi att Toyota Yaris is “da shit”!
Tre bilar stod på parkeringen. Alla tre Toyota Yaris 🙂

Ikväll fick killarna laga maten…

…medan tjejerna satt bredvid, njöt och skrattade.

Självklart njöt vi även här av det underbara vädret,
men här kryddades upplevelsen av en söt liten inlindad tjej!!

Jag erkänner att det är lite senare än normalt, men idag åt jag årets första utomhusgrillade mat. Det smakade otroligt gott! Jag ser verkligen fram emot sommarens grillkvällar. Om sällskapet dessutom är lika trevligt som det vi hade ikväll så kommer det bli en underbar sommar!

På vägen till våra kompisar såg Per TVÅ stycken bilar med regplåten 012. Jag behövde inte koncentrera mig så mycket eftersom jag inte körde och lyckades på något sätt missa båda bilarna genom att göra något annat precis när vi mötte dem. På vägen hem körde jag därför bilen, men tror ni att vi mötte någon 012 då? Självklart inte!

Nu ska jag gå och drömma om en soffa. Jag vill ha en ny!

GODNATT

En kommentar till “012 – men jag missade…”

  1. Vad var det som var så unikt med att männen lagade mat denna kväll? Gör inte Per det VARJE kväll?

Kommentarer inaktiverade.