Det finns väl ljus på närmare håll?

Ljuslådan gapade tomt hemma, så runt lunch åkte vi iväg till inredarmeckat, IKEA, för att göra något åt den situationen. Min syster Anna förstod inte riktigt varför vi var tvungna att åka just dit. “-Det finns väl ljus på närmare håll?”. Det gör det såklart, men för mig är IKEA lika med nöje och jag var i stort behov, inte bara av ljus, utan även av lite nöje.

Vår längtan efter att få ligga skönt framför tv’n på landet (istället för som nu när bara en person kan ligga och resten måste sitta upp) gjorde att vi fastnade en lång stund på soffavdelningen. Vi var bara ett knapptryck ifrån att beställa soffa, två fåtöljer, bord och tre extrakuddar innan vi ångrade oss och insåg att vi faktiskt borde sälja den limegröna soffgrupp som vi redan har på landet INNAN vi köper en ny. Någon som är intresserad?

Nuvarande soffa och fåtöljer:

Framtida soffa?:

Sen fastnar jag ju alltid vid lampavdelningen. Inte för att jag egentligen gillar den här lampan, men för att jag gillar att fotografera den här lampan 🙂

Den här översättaren MÅSTE man ju lära sig på något sätt.
Jag lägger in den här så kan ni börja plugga!

En tusenlapp fattigare (VARJE GÅNG. Hur går det till??) så har vi nu förrådet fullt av ljus som ska till Vitsippan och så har vi de här ljusen som fyller upp Murklans förråd. Nu är vi redo för mörkermys igen!

2 reaktioner till “Det finns väl ljus på närmare håll?”

  1. Att fylla på basförrådet med ljus från IKEA är en tradition. Och jag har ALDRIG lyckats åka därifrån under 2 000 kr…

    1. Skönt att det finns någon som är “värre” än vad jag är på det här området!!

Kommentarer inaktiverade.