Vårsol och Vårkänslor

Så fort jag öppnade ögonen imorse fick jag vårkänslor! Solen sken som en tok och fåglarna kvittrade. När jag sedan åkte till Stinsen för att handla några saker så såg man att det var vår även där. Ser ni skorna? Snacka om vår!

Per och jag tog oss en vårkaffe på Wayne’s. Där träffade vi på en bekant som verkligen gått ner massor i vikt och hon såg verkligen smal och fräsch ut. T.om. Per såg det! Det går alltså att komma till sitt viktmål. Det är en bra påminnelse för mig som kämpar.

Efter kaffet åkte jag iväg och gjorde egna ärenden och himlen var tokigt vårblå!

Jag lyckades slinka in i lite klädaffärer också, fast det inte var meningen… 

Väl hemma igen och med ett par nya jeans i garderoben, gick jag nöjd ut på altanen och njöt av solen. T-shirt var allt som behövdes. Åhhhh! Vår.

Altanen ekar lite tomt så här på vårkanten.
Jag får nog flirta lite med Marcus och Per så att de tar fram utemöblerna…

…eller vad säger du Per?!

Min lördagsVÅRrapport måste tyvärr sluta här. Resten av min lördag hamnar utanför bloggen. Vi är nämligen bjudna på middag hos familjen Eriksson i Täby och det är strax dags för mig att göra mig redo.

Hoppas det blir så här fint väder imorgon också!!

2 reaktioner till “Vårsol och Vårkänslor”

  1. Asså, nu vet jag ju inte hur många bekanta ni träffade på Stinsen, men jag tar självcentrerat åt mig och tackar ödmjukast för komplimangen! 🙂

    1. Varsågod! Du har alltid varit vacker, men nu syns det VERKLIGEN att du gått ner massor i vikt. Du är supersnygg. Alla ser det. Jag tror inte du ser det själv ännu, men det kommer!

Kommentarer inaktiverade.