Söndag med Hertzarna

Jag fick en bukett med vita tulpaner av Per igår!

De stod och tog emot mig imorse när jag kom ner till köket. Blommor har verkligen en förmåga att sprida glädje. Köp en bukett och prova, vet jag!

Tänk att jag går hela veckan och tänker att det ska bli skönt med helg. (På helgen behöver man ju inte göra någon som helst nytta.) När helgen sen kommer och jag ska börja med uppgiften att slappa hårt, så blir jag rastlös direkt! Helt otroligt sorgligt. Jag har verkligen försökt att ta det lugnt idag, men det har inte gått helbra och jag har hunnit med att tvätta en hel del.

Emma är däremot ett riktigt proffs på att göra allt utom nytta. Hon har idag t.ex. tittat på ett löjligt stort antal avsnitt av serien “Friends”. Hon har ju självklart redan sett dem väldigt MÅNGA gånger förut, men det hindrar henne inte från att titta på dem igen, och igen och igen!

Per har väl kanske inte totalslappat, men han har roat sig med att gå igenom de lådor som är fulla med “datorprylar” som alltid står i vägen i vår klädkammare. Han har tydligen många roliga saker där och han såg det nog mer som nöje än städning. Emellanåt blev Per, som en extra bonus, inropad i Marcus rum. Marcus har nämligen haft en kompis (Micke) på besök och de har byggt på deras skolprojekt, “en dator och skärm i ett” med ett löjligt coolt utseende och alla funktioner man kan tänka sig. Datorhöljet är gjort i specialtillskuren plexiglas. Jag får säkert inte visa exakt hur ball den kommer att bli så jag får hålla mig till den här bilden där ni inte riktigt ser “härligheten”. 🙂

Alla njöt av dagen, och av kaffe med bullar, och jag ville verkligen försöka följa deras avslappnade sätt….

Jag tog därför tag i situationen och åkte iväg och köpte lite grönsaker och dip. Kvart i fyra började Melodifestivalfinalsreprisen och DÅ kunde jag slappna av. Det vara bara jag, grönsaksdip, långt samtal med min lillasyster (jag visste ju vilken låt som skulle vinna så jag behövde ju inte koncentrera mig på tv’n) och fånig underhållning.

Aaaaaahh!! Relaxing!
Det är så skönt att fel låt vann. I år igen!  🙂