WFH

Jag stannade hemma från jobbet idag. Jag kände mig fortfarande lite darrig från gårdagskvällen och kunde inte riktigt avgöra om jag var frisk eller sjuk. Pg.a. det så jobbade jag hemma istället. Om det nu visade sig att det inte var några som helst problem med hälsan så var det ju bara att jobba på och om jag tyvärr inte orkade hela vägen så var det nära till sängen. Work From Home alltså = WFH.

En sak som slog mig,  när jag satt och jobbade i soffan, var att gymnasieelever har väldigt konstiga skoltider. Marcus började i och för sig tjugo över åtta i morse, men Emma började inte förrän klockan två. Det är inte så vanligt att de börjar SÅ sent, men det är inte alls ovanligt att det börjar halv elva eller halv ett på dagen. Är inte det lite slöseri med skoltid? Varför gå tre år på gymnasiet om det är lediga hela tiden? Korta ner det till två år och få något gjort eller låt ungarna slippa läxorna som skickas med hem och låt ungarna göra dem på skoltid istället!

Jag mådde hyfsat bra hela dagen. Det hjälpte nog att jag slapp göra mig iordning och ta mig utomhus osv. När arbetsdagen från soffan var klar och Per hade kommit hem från sitt jobb, så åkte vi ut till Blidö. Då började helgen!! Det är verkligen otroligt hur fort det går att komma in i en skön känsla om man har skärgården till hjälp.

Vi har precis hälsat på pappa och Kina, packat upp alla grejjerna och nu sitter jag här ute i Vitsippan och tar det lugnt. Jag ser en lugn och skön helg framför mig och jag önskar er detsamma!

Kram från mig, till dig som behöver det.

En kommentar till “WFH”

  1. Vad glad jag blir på att du lyssnar på din kropp och faktiskt stannade hemma idag! Hoppas helgen blir bra, du har ju alla förutsättningar för att det ska lyckas, blidö, vin, brasa… etc.
    Kram

Kommentarer inaktiverade.