På kurs med Kurt!

Idag har jag suttit still hela dagen. Jag har nämligen varit på kurs hela dagen. Fast det förstås – jag fick flytta runt mellan fyra platser innan jag hamnade rätt, men sen satt jag där jag satt. Det är inte helt lätt att sitta still. Man får lite myror i brallan…

Kursen hölls på Manpowers huvudkontor vid Sergels Torg inne i Stockholms City. Jag var där några timmar innan den skulle börja och då satte jag mig och jobbade. Det visade sig att efter mina drygt elva år på företaget så känner jag folk lite här och var. Så även på Sergelkontoret. Jag ställdes inför många glada återseende som jag inte hade räknat med. Det var en trevlig morgon innan kursen drog igång! (Det var bara en person som inte hälsade tillbaka när jag vinkade och log, men du kanske hade bråttom Fidde? 🙂 )

Vid lunchtid var jag tydligen tröttare än jag hade förstått. Jag och en av mina kurskamrater satt och darrade medan vi åt. Vi var helt klart två slitna tjejer! Det gick dock över när vi fått i oss lite mat och dryck. Det kostar på att sitta på skolbänken!! Inte bara energi utan även i viktväktarpoäng. Maten kändes inte helt nyttig tyvärr. Jag ser inte fram emot att räkna ut hur många jag faktiskt åt till den där lunchen.

Efter avslutad dag tyckte jag att det var lite otroligt att det går en direktbuss från Sergels Torg ända hem till mig i Sollentuna, men så är det! Den hoppade jag på och efter en stund började jag tyvärr skaka igen. Innan jag var hemma så var jag helt kallsvettig och kände bara för att lägga mig ner. När Emma öppnade dörren hemma så stapplade jag in och la mig i soffan och där låg jag en timme innan Per kom hem och gav mig mat och dryck. Det är lite bättre nu på kvällen, men jag känner mig inte direkt pigg. Jag ligger i soffan och vet inte riktigt vad som är felet. Vi får se hur det blir inatt och imorgon. Håll gärna tummarna för mig att det var helt tillfälligt!!

Jag gör vad jag kan för att “friska på mig” och går och sover. God natt!

2 reaktioner till “På kurs med Kurt!”

Kommentarer inaktiverade.