Söndag med Hertzarna

Hej du!

Idag vaknade jag i lite mer lagom tid än vad jag gjorde igår morse. Jag klev upp och började (inspirerad av Gidlunds perfekt städade hus) att plocka lite här och torka lite där. Det gick inte fort. Det gick långsamt och metodiskt och blev jättefint. Jorå, jag insåg hur fånig jag är som gillar att städa, men struntade helt och hållet i det och torkade på. Kakelplattor blev blanka. Toalettpappershållare blev påfyllda. Medicinskåpet blev organiserat och tvätten tvättad och hängd. När klockan närmade sig kvart över elva väckte jag resten av familjen och bjöd på frukost. Jag tror att det kan låta lite konstigt, men det var en underbar morgon!

Per ska till Japan imorgon, så det blir jag som får laga maten under veckan. Jag har därför gått igenom mina viktväktarrecept och hittat några rätter jag ska ge mig i kast med. För att göra det måste jag dock ha rätt ingredienser. Per och jag åkte därför iväg i regnet till Stinsen och strosade runt en stund innan vi begav oss till ICA Maxi. Där veckohandlade vi även fast det faktiskt är den sämsta dagen för just detta. Det är ju imorgon alla goa matvaror kommer till butiken.

Deras parkeringsplats har pölar som fyraåringar, eller fyrtiotvååringar också för den delen, skulle älska att hoppa omkring i! Visst blir man lite sugen på att gå in i den och plaska??

När vi hade packat upp maten och börjat laga middagsmat så insåg jag att min kollega Charlotte skulle bli glad om hon såg på vilket sätt jag spelade musiken. Mitt på bordet låg nämligen en produkt från ett fruktföretag som skickade signaler till stereon i vardagsrummet. Charlotte älskar frukter och är nog lite ledsen över att jag inte riktigt förstått mig på godsakerna. (Per hälsar dock att han förstår precis!)

 En sak som ramlade ner i vår korg på ICA var filmen “Avatar”. Den innehåller både filmen i Blue Ray och i DVD och har tydligen galet mycket extramaterial också. Vi har sett filmen flera gånger redan, men det blir nog en gång till ikväll. Jag är dock lite fundersam. Jag har en kollega som kände sig otroligt kränkt efter att ha sett den här filmen. På sant mådde han riktigt riktigt dåligt efteråt. Så dåligt att jag inte ens ville diskutera med honom om “varför”. Jag undrar vad jag missat?

Senare i kväll ska vi självklart och helt absolut se första avsnittet av andra säsongen av :

SOLSIDAN

Följer ni med till Saltsjöbaden?

En kommentar till “Söndag med Hertzarna”

Kommentarer inaktiverade.