Trettondedag jul!

Idag brukar jag städa ut julen. Det är lite för tidigt egentligen enligt gängse “regler”. Som ni säkert vet så är det ju Tjugondedag jul man ska ägna åt denna syssla, men jag gillar att bli av med julen innan min födelsedag. (så fick jag det sagt också 🙂 ) Idag blev det dock inget “utkastande” av julen.

Nä, istället var jag på ett nästan öde kontor från klockan halv sju och jobbade. Det var en skön dag på det sättet att man alltid får mycket gjort när man inte blir störd. Dessutom gillar jag att sunka ner mig och jobba i illrosa munkjacka. (Som dessutom är varm och go, så jag slipper frysa!) Eftersom det är helgdag idag så var larmet påkopplat (man ska INTE jobba på röda dagar…) och jag var tvungen att gå och köpa mig tid från larmet varje halvtimme. När de få kollegor som också skulle arbeta idag ramlade in så kände jag att irritationen över halvtimmestjutandet spred sig. Till slut tog en av mina kollegor tag i det hela och ringde helt sonika hem till en helgledig larmansvarig och fick skiten avstängd. SKÖNT!

Idag är nog första dagen som jag faktiskt tänkt tanken att “jag längtar efter dagen då snön försvinner”. Snöröjningen funkar så där…Det är inte kallt nog så allt är blött…Det känns som om jag alltid skottar…Min lilla bil sladdar runt som en vante eftersom den ingenting väger och det ligger snö överallt…

Högt över Karlberg såg man knappt ut genom fönstren eftersom det snöade på tvären.

Igår såg jag filmen “Göta Kanal 2” i soffan tillsammans med Emma. Ikväll är Marcus och spelar spel med polarna, Emma är på bio och Per är insnöad på ett stormigt Blidö, så jag tänkte hälla upp en Dry Martini med oliver och kika på “Göta Kanal 3” i min ensamhet. Soffan är dock med idag också!

Det ska bli riktigt kul! Åsas brorsa är med i filmen och jag är helt kär i honom sen jag såg filmen “Fyra år till“. Ni har väl sett den nu???

2 reaktioner till “Trettondedag jul!”

    1. Det är helt sant! My bad. Stjärnorna kan man inte ta bort. De är ju glädje, ljus och glitter, inte jul 🙂

Kommentarer inaktiverade.