Jisses vilken dag!!!

OJ, vad jag är trött!! Det här har verkligen varit en händelserik dag!!

När jag tänker tillbaka på den delen av dagen som hunnit passar så började den med att jag spände mig i väntan på att få ett sms. När det kom blev jag i och för sig riktigt glad! Det jag gick och väntade på var nämligen beskedet från Marcus om hur hans uppkörning hade gått. När sms’et kom “Jag klarade det! 😀” så fick jag faktiskt applåder från alla mina kollegor. Det passade utmärkt in känslan jag kände. Att den jublande skaran trodde att min telefons sms-signal var ett pling från vår avdelnings klocka som visar på att någon löst ett ärende spelar ju ingen roll 🙂 Jag har skrivit det förut här idag på bloggen, men det tål att sägas igen: GRATTIS MARCUS! Det är stort att ta körkort. Jag minns den dagen jag tog mitt körkort och då måste det ju vara stort. Jag minns ju nästan ingenting…

Bokslutsvecka som det är så fortsatte dagen i full fart, och framåt lunch när Marcus, på sin första körkortsdag, kom körandes i min bil in till Stockholm (cool kille!) var det fullt ös och kriser överallt. Eftermiddagen sprang verkligen iväg medan alla på avdelningen jobbade ihop som en väloljad maskin. Det var skoj att se (även om det såklart är trist när allt inte flyter som det ska)! Vi löste kriserna och vi lärde oss många nyttiga saker som vi kan ha användning för i framtida bokslut.

I bilen på väg hem med min granne Anita kände jag hur huvudvärken kröp på mig och jag ligger nu i soffan hemma och andas för att försöka få bort den. Det dunkar för fullt och jag funderar på hur jag ska göra med middag idag. Huset är tomt. Per är ju i Tyskland ett par timmar till och min bil står inte på uppfarten så jag antar att Marcus är ute och kör. Emma däremot vet jag inte var hon befinner sig…. Ska man verkligen behöva laga mat bara åt sig själv? Något borde jag kanske få i mig för att mota huvudvärken på dörren….vi får se.

Dagens aktiviteter tar dock inte slut nu. Fram till klockan tio i kväll har jag bokslutsjour för vår avdelning. Jag måste vara redo att hoppa in om jag behövs. Jag håller tummarna att det flyter på bättre ikväll än vad det har gjort under dagen….

Idag fyller “min Kina” år. Grattis på födelsedagen! Hoppas du fick något gott att äta hemma hos brorsan!!

Nu ska jag ta en tablett eller två…..

Bevismaterialet:

Stolt körkortsinnehavare (Det riktiga kortet kommer på posten):

Första gången man parkerar efter att man fått kortet så ska man självklart parkera i ett trångt garage.
Bredvid en Porsche…

En kommentar till “Jisses vilken dag!!!”

Kommentarer inaktiverade.