4/8 Det ska va gött o leva!!

Idag har jag jobbat inne i Karlberg.

Inte mycket att säga om det förutom att jag har härliga och duktiga kollegor. Det regnade hela dagen men så fort jag lämnade “jobbvärlden” så visade sig MITT sommarväder:

Min kompis, SOLEN, skapade min skugga där man såg mig och mina väskor….

På vägen ut kunde jag se hur den morgonregniga, lunchregniga, men eftermiddagsmolntussiga himlen blev allt blåare!!

Jag gör (som jag har lärt er att ALLA öbor ALLTID gör) ett pitstop (stavning efter diskussion) på Flygis. Idag blev det bara några pitabröd och några helt lagom mogna avokados innan jag lämnade Norrtan igen.

Vid Furusund kunde man se att vädret är tillbaks till “som det ska på sommaren”.

På tal om såna där enorma “partybåtar” så har LOVEBOAT fått ytterligare deltagare!! Jag har nämligen fått min alldeles egna biljett till turen som, liksom alla år, bara är till för oss runt 40. Under ett dygn kör man bara låtar från 70- och 80-talen. Det är umpa pumpa i ett dygn!! Elfte september då kör vi China!!!! Vilka av er, tänker också åka med LoveBoat och Silja?

När jag kom till andra färjan hade Viking Line hunnit betydligt närmare Åland…

Ja just ja!! Jag måste verkligen rekommendera er, om ni har lite tid över, att lyssna på sommarpratarna som går att ladda ner från flera år tillbaka!! På vägen ut, i min ensamhet, har jag lyssnat på Måns Zelmerlöf, Thomas Ledin och Björn Ulvaeus. Det är HUR bra underhållning som helst. Den sistnämnda gav mig dessutom väldigt mycket att tänka på. Hans slutkläm gjorde att jag nog faktiskt kan få ett lättare liv från och med nu. För det är jag honom evigt tacksam.

Vet ni??

När jag kom ut till ön möttes jag av följande glada gäng som inget annat ville än att ge mig värme. Det är gött att leva här på ön.