3/8 Från väst till öst

Idag behöver jag inte be att få låna någon annans dator eller dongle. Vi lämnade nämligen svågerns och svägerskans nya flådiga sommarställe i morse. T och N, tack för att vi fick komma och hälsa på. Ni har ett suveränt litet smultronställe där!!

Vi lämnade av barnens kusin Tobias i Kungälv och sen drog vi vidare till Svärmor. Där åt vi jordgubbar och drack kaffe. Emma visar sig som vanligt från sin vackraste sida eller hur??

Pers mamma och jag visar hur man ska göra. Inte lipa. Le!!

Jag hade som mål att ta med mig solen hem igen. Den har inte svikit mig alls i sommar. Tyvärr funkade inte själva “hemtagandet”. Det var mulet och grått när vi kom till Jönköping. Klockan var halv fyra. Det hindrade dock inte oss från att trösta mig med lite IKEA 🙂

Efter en prisvärd lunch/middag, som alltid på IKEA, tog jag en tur helt själv runt i varuhuset och hittade den här byrån som jag funderar på att ställa in i Emmas rum i Vitsippan. Vi får se. En gammal ommålad kanske vore mer rätt?

När det gäller pinnstolar ska jag i alla fall köra det tricket. Jag tänkte åka på second hand i Norrtälje på lördag och se om jag inte kan hitta några gamla sittdon. Då har jag något att göra (slipa, måla, slipa, måla) om det regnar under resten av min semester. Frågan är om jag ska ha vita eller röda stolar? Vita antar jag…vi bor ju i Sverige trots allt, men jag skulle gilla att ha illröda stolar. De jag har på landet idag är röda, fast inte alls så “illiga” som jag vill 🙂

Ja, så kom man då till Stockholm……jippie. Kul väder, INTE! Å andra sidan ska jag ju jobba lite, så här mitt i min semester, i morgon och det kanske är därför solen lyser med sin frånvaro?? I så fall kommer den snart tillbaks igen. Bara lugn!!

….och så var det saken med att slippa låna dator:
Jag har en alldeles egen dator här hemma! Jag kan sitta huuuuuur länge jag vill ikväll.

Å andra sidan har jag en skön säng som väntar på mig också, så lite sömn kanske vore bra. Jag har ju sovit på en luftmadrass i två nätter och hur bra det än gick så ska man inte sticka under en röd stol med att det kommer att bli skönt med en helt vanlig säng!!

Godnatt, Godnatt och Regndroppar på er!
(Eller sol om ni har turen att inte befinna er i stan förstås!!)