14/7 Farewell, Adieu, Good Bye!!

Hello!

Eller egentligen Goodbye, för ikväll var det dags att gå på Farewell Party.
Vi startade med en liten drink i baren.

Här vill jag passa på att tacka Camilla för lånet. Ikväll var jag prickig 🙂

Och drinken var en Gin och Tonic som svettades i värmen, precis som jag.

Väl inne på avskedspartyt såg vi att det fanns kockar längs med alla väggar. Det fanns hur mycket god mat som helst att välja från. Här visar vi “köttsidan”

Som många gillade.

Jag gillade i och för sig “fisksidan” bättre, och jag vet inte vad som händer här men kul har han! Just nu minns jag inte vad han heter men han är bra på vad han gör har jag hört….även om han busar med fotografer.

Här tror jag att man diskuterar vad som “komma skall”. Arata-san har nämligen bjudit oss till sin hemstad, Osaka, och här får nog Carina lite hemlisar som hon försöker hålla inne med. “Only boys are in for the secret” men visst ser hon ut att veta mer än hon ska??

Man fick ta hur mycket mat man ville. Somliga Hertzar åt precis så mycket!

Mitt bord var självklart det trevligaste!

Även om alla verkar ha precis hur kul som helst!!

Och det här var en farlig pose, för den här bilden tog jag själv på oss. I samma stund som jag tar den viskar Per till mig “åh, nej…nu kommer Japanerna att kasta sig över din kamera”. Det gjorde de…..”hjälpsam” är deras mellannamn. Fast min bild var bäst, så det är den jag visar *ler*

Den här bilden på snygge Christer har dock jag tagit alldeles själv!!

Här ser ni högsta chefen skaka hand med en av vinnarna för året. Precis som på alla bolag har man ju självklart en “award ceremony”. Just det…det påminner mig… Camilla, jag måste vara ledig vecka 28 nästa år!! Det blir nämligen ett schysst ställe som är värd för mötet nästa sommar. Först till kvarn får vara ledig va????

Efter partyt gick alla vidare och jag var smart nog att gå upp på rummet och packa.

I morgon bär det av mot Osaka och allt vad det kan tänkas innebära. Jag har ju ingen aning eftersom jag inte är “en av the boys”   🙂

I morgon är dessutom = Pers semester börjar! Det känns helt overkligt men jag längtar faktiskt litegrann tills vi ska komma hem och får åka ut till Blidö (efter att jag besiktigat min bil). Jag vet att jag är knäpp, men allvarligt. Blidö är helt ljuvligt!! Jag ser mig själv byta om till bikini, gå ner till bryggan och dyka ner i havet…..ÅH!