Ni kan kalla mig Joakim von Anka

JAG ÄR RIK.

Rik på glädje:
Det blev jag när en person verkligen gladde mig med att berätta hur han njöt av härlig musik tack vare mig. Detta då jag delat med mig av en Spotifyinbjudan. Han hade inte behövt tacka mig (igen) men gjorde det ändå. Det värmde.

Rik på sommarkänslor:
Det blev jag när jag satte mig i bilen och åkte in till stan. TJUGOFYRA grader….WOW!
Sommaren är verkligen här!
(Oroa er inte för att jag kör och fotograferar samtidigt…ni ser på min hastighetsmätare hur fort det går utanför Råsunda en dag som denna….0km/h)

Rik (bara rik):
Det blev jag när jag äntligen kom mig för att sälja de udda örhängen och halsband (som nöp mig i skinnet och snodde in sig håret) som legat i skåpet i MÅNGA år. Oj oj oj oj så mycket pengar jag fick för det där skramlet. Jag rekommenderar er ALLA att gå till Gallerian i Stockholm (längst in, längst ner) och sälja ert överblivna guld. Oj så rik man blev snabbt!

Rik på livskvalitet:
Det blev jag när jag kom hem (istället för att hälsa på Thérèse som olyckligtvis blivit sjuk. Krya på dig tjejen!) och fick sätta mig vid dukat bord. Det bjöds härligt, gott och självklart grillat till middag med en underbar sallad till. Som toppen på matberget fick jag ett glas svalt rosévin. Snacka om rik på livskvalitet.

Rik på idéer:
Är jag dock inte när det kommer till den stackars krukan….någon nyper av en stor pelargonblomma per dag. Kan det vara någon som tycker att den står ivägen? Vad ska jag göra nu? Jag är inte rik på idéer här MEN tror nog att jag snart ger upp kampen om vår gräsmatteplätt och låter grannen köra över den igen. Vi får se. Jag bestämmer mig en dag när jag känner mig fattig. Idag är jag nämligen RIK.

Katjing!