Regntunga skyar!!

Det är snustorrt i markerna. De gula gräsmattorna knastrar när man går på dem. Rabarbern växer inget alls och ekorrarna dricker tacksamt ur det fat med vatten jag fyller på varje dag.

Vi blev därför lyckliga när vi såg de regngrå molnen vid det uppfriskande morgondoppet! Vi väntar oss ingen rotblöta, eller ens en halv…men allt regn är välkommet! Då kan det bli fler jordgubbar 🙂


Per och jag hade en lugn start på morgonen. Jag låg i hängmattan och läste ut min bok och Per tittade på en serie på tv.

När jag torkat tårarna efter att ha levt mig in i bokens djup (feelgood med romance 🙂 ) så åkte vi och lämnade vår återvinning. Vi möttes av ett kaos som vi hade svårt att blunda för, så jag plockade andras skräp utanför containrarna medan Per tömde våra återvinningslådor.

Självklart blrjade det regna precis när jag stod där och plockade plast, men det var bara att fortsätta. Väl hemma igen var vi blöta, men glada att ha gjort en insats och för att ha tomma återvinningskärl.

Regnblöt

Nu har jag tagit tag i det lilla projektet att sy kanterna på det som ska bli årets sommarduk. Symaskinen funkar lika bra nu som när jag fick den från hela familjen på min 30-årsdag!