Bröllopsdag nr: 30!!

Idag har jag och Per varit gifta i TRETTIO år. Det är väldans många år om jag får säga det själv. Vi stannade upp och pratade lite om alla dessa år, hur de gått upp och hur de gått ner, hur vi har löst det som kommit i vår väg och hur det är konstigt hur det kan kännas som om tiden rusat fram jättejättefort, men samtidigt kännas som om vi varit med om så vansinnigt mycket ihop och levt tillsammans i en evighet (sen man hade axelvaddar och maränger på sig när man gifte sig). 🙂

Det är fantastiskt när man tänker på att våra år har givit oss Marcus och Emma som bevismaterial! Vi har ju faktiskt t.o.m. lilla Vera som finns idag, som inte skulle funnits om Per och jag inte hittat varandra. WOW! Så fantastiskt!

Det är också skrämmande vad fort tiden går. Trettio år har på ett sätt gått väldigt fort. Tänk vad stor del av vårt liv som redan passerat…. Vi får alltså stanna upp, glädjas och sen njuta av varje dag vi får! Det är ju alltid osäkert hur många fler man får här på jorden, men det kan å andra sidan bli TRETTIO år till där bland vitsipporna! Ingen vet!!

Idag är det hur som helst, en glädjens dag! TJOHO och GRATTIS TILL OSS!

2 reaktioner till “Bröllopsdag nr: 30!!”

Kommentarer inaktiverade.