5/3 Mot Nagpur i Indien

God Morgon!

Klockan ringde tack och lov som den skulle 02:45, och jag hoppade gladeligen upp ur sängen för att göra mig i ordning. Jag var nämligen väldigt tacksam att jag denna gång ställt klockan på rätt sätt. 🙂 En annan gång (tror det var 2018) när jag skulle resa till Indien hade jag ställt klockan att ringa på en vardag men det var helg så självklart ringde den inte alls när jag ville. Det var bara ren tur att min man Per (som var i Japan på jobbresa) fick för sig att ringa mig för att kolla att jag vaknat, som jag ändå kom upp ur bingen hela tre minuter innan taxin kom. Den resan var inte alls rolig (ofräsch, oduschad och med oborstade tänder reste jag i 20 timmar)!!

Idag är det dock inte alls på det sättet – Nej, idag kom jag upp som jag skulle och kunde duscha och sms’a med mina resekompisar (för att se att de också vaknat) och ta mig iväg på det lugna sätt som jag önskade att få göra! Taxin var förbeställd och kom som den skulle – jag kände att ”jag har en bra dag”! Här går allt enligt plan! 🙂


Uppe på Arlanda mötte jag upp Jeanette och tillsammans checkade vi in och lämnade in våra extremt tunga väskor. I väskorna ligger inte bara våra kläder, necessärer och skor. Nej, där ligger även namnbrickor till alla som vi ska besöka (över 70 stycken har vi med oss). Vi har nämligen inte träffat mer än några få av dem förut så det kan bli svårt att lära sig alla namn så vi tänkte att namnbrickor för dem, och för oss, kan vara toppen! I väskorna ligger även massvis av godis som vi ska ge till dem från oss, samt tygväskor som är “give aways” från vårt företag. Vi får alltså lättare resväskor på vägen hem än vi har på vägen dit.


När vi checkade in blev det strul med våra förbokade sittplatser men vi tror det löste sig till slut. När vi kommit igenom alla kontroller och hittat fram till gaten, så gick vi till ett café och samlade vi ihop gruppen och tog det lugnt fram till avgång.


“Gruppen”: Det är alltså jag och Jeanette som reser för GL (redovisning kan man säga) och så är det Kicki, Malin och Jennie som reser för AR (kundreskontra och fakturering). Den här gången kunde inte AP (leverantörsreskontra) följa med, men vi hoppas de kan åka senare under året.

Vår resrutt på vägen ner ser ut så här: Arlanda > Frankfurt > Doha > Nagpur. Vi har alltså två byten på vår väg fram till målet. Jag tror vi kommer vara lite mosiga i skallen när vi efter cirka 20 timmars resa (inklusive taxi och allt) kommer fram till hotellet, men vi ska försöka sova och vila så mycket det går!

Nu är vi på väg!!

Följ oss gärna och glöm inte att kommentera och peppa oss!!

Signatur

En kommentar till “5/3 Mot Nagpur i Indien”

Kommentarer inaktiverade.