God Jul!

Vi gick upp tidigare än solen så det var kolsvart utomhus när vi gick upp. När solen till slut vaknade så syntes det otroligt tydligt mellan träden att dagen var på ingång.


När vi hade packat in våra klappar, övernattningsväska, Jansson och köttbullar i bilen så tog vi en tur ut till Bromskär, den östra delen av vår ö, och njöt av soluppgångsljuset.Vi åkte sen med förjor och över broar in mot fastlandet. Vid Norrtälje någonstans tappade vi koncentrationen och bara körde rakt fram….

Vi borde ha svängt någonstans sa gps’n så vi fick ta en liten tur på småvägar för att komma på rätt väg igen! 😉


Omvägen var vacker


Eller hur?


Vi njöt!


Det var ju lika bra att se omvägen som något givande när det ändå inte fanns något alternativ 🙂

Till slut kom vi fram till vårt mål!!


Vi möttes av en skön känsla , varma kramar och en rejält julpyntad gård!


Vi bjöds på en andra frukost innan vi gick ut till hönorna för att hälsa god jul.
Vi gick sen ut på en liten snöig promenad.Vi njöt sen av värmen inomhus, även om kylan gjorde sig påmind på de gamla glasfönstren.

Vi njöt sen av dagen genom att göra precis det vi ville. Några spelade biljard, jag fotograferade och bloggade, killarna pratade teknik 🙂
Hela huset är julpyntat och sprider ”mys”!


Vid tretiden pratade Babben Larsson till svenska folket på det mysigaste sättet jag någonsin hört från en julvärd…sen tändes ljuset och vi kunde se Kalle med resten av Sverige.


Efter Kalle och hans vänner så satte vi ihop ett ljuvligt julbord och njöt av det kalla, det varma, det köpta, det hemgjorda och varandras sällskap!


Mätta, glada och med disken ren och undanplockad var det sedan dags för julklappsutdelning! Det visade sig att jag varit tillräckligt snäll i år för att få paket 🙂


Sent på kvällen gick de övriga ut på promenad medan jag var kvar inne och knåpade ihop denna blogg. Jag har ju verkligen haft en fin dag och ville dela den med er.


GOD JUL!!