Omhändertagen

Jag har varit ensam i en vecka eftersom Per först var i Danmark, sen åkte vidare till Tyskland och sen fortsatte till Japan. I Japan har han varit mesta tiden. Jag har sett några bilder och han, och företagets nya ekonomichef, verkar ha haft det bra där borta i Asien. Jag har ju jobbat mest hela tiden och har inte hunnit vara ”ensam” så mycket, men jag har verkligen saknat min make.

Idag var jag dock fräck nog att fråga Marcus och Sofie om de ville ta en promenad med mig runt en av de två närliggande sjöarna, och de sa JA!

De kom till min port klockan elva och sen gick vi nerför backen och tog en härlig promenad runt sjön. Elsa gillade idén med att få gå!

Här vid Golfängarna stannade Sofie och gav henne lite ”godsaker”.

Efter vår promenad gick vi upp till caféet ”Juniper tree” och åt en god lunch. Jag åt ”Avocado Smash”, Marcus åt amerikanska pannkakor och Sofie njöt av en härlig räksmörgås! Stackars Elsa fick nöja sig med en skål vatten, fast hon verkade glad och nöjd hon också!

Marcus var inte helt mätt, så han stannade till vid korvmojen, så jag, Sofie och Elsa gick ut i parken och fångade kottar och grenar.

Grenar och pinnar är väldigt gott!

Jag var mycket nöjd med min lördag när jag även bjöd hem mina familjemedlemmar på kaffe och bullar. Tänk att bli omhändertagen så här. Underbart!

När Marcus, Sofie och Elsa gick hem så tog jag mig iväg till återvinningsstationen. Jag hade nämligen börjat min lördag med att städa och i städandet hittade jag en exploderad iPhone. Den ville jag inte ha hemma när jag nu ska gå till sängs. Tänk om den skulle börja brinna?! HUVVA!!


Höst!!