Söndagssol!!

Det varma supersoliga vädret fortsatte även idag. Det var verkligen rejält varmt. Jag undrar hur det känns för en tjockpälsad samojed??


Vi människor behövde i alla fall svalka oss, så vi satt/låg vid bryggan under den varmaste delen av dagen. Där nere kan man både känna lite vind och ta ett dopp då och då.


Vi passade på att tvätta håret och gjorde även hårinpackning. (Samojeden fick vila i skuggan och svalka sig i vattnet vid strandkanten)


Efter en god hamburgermiddag och lite ”häng” så bestämde sig Sofie och Marcus för att åka hem. Elsa var lite tveksam till att lämna ön, men hoppade snällt in i sin bur när hon ombads göra det.


Emma och Victor väntade tills det inte fanns mycket kvar av dagen innan de också tog sig hemåt. Då var klockan halv elva på kvällen så jag gissar att det var tomt på hemvändande bilar.

Den här midsommarhelgen var verkligen den varmaste och soligaste jag kan minnas att jag varit med om. Underbart! Nu kör vi två veckor till, sen är det semester!! Kan man be om samma väder då? 😉