Ninnis Barcelona-resa dag 5

Som alltid när man bor på hotell så är frukosten en av höjdpunkterna i byggnaden. Vårt hotell ”H10 Urquinanona” är inget undantag. Må hända är lokalen alltid lite väl sval, men frukosten som bjuds är toppen.


Idag hade vi inga speciella mål för dagen så vi bara strosade runt. Det ledde oss till en saluhall som kändes som gjord för de som bor i staden snarare än för turister. Trevligt!

Foto: Ninni Jiremyr Hertz


Sen strosade vi vidare…


Helt plötsligt hittade vi en stor och välkomnande hattbutik.


Per och jag har börjat använda huvudbonader mycket oftare sen vi köpte båt (för att inte bränna oss i solen) och provade alla möjliga sorter.


Thomas köpte en hatt och Per och jag köpte varsin bucket hat med ”wind catcher” på. De har alltså en rem/snöre som man kan dra ihop under hakan när det blåser. Perfekt ju!!

Strosandet ledde oss sen vidare in i en park med flera orangerier i.Sen hittade vi den trehundra år gamla stadsruinen inne i vad jag tror var ett museum men jag fick inga bra bilder där. Ni får tro på mitt ord 🙂


Nu styrde vi stegen lite mer bestämt mot ett mål.


Vi gick nämligen till Picassomuseet.


Fulla av kultur gick vi ner mot hamnen för att äta.


Idag blev det paella med grönsaker. Mums!!


Här tar vår Barcelonaresa för att fira Ninnis 60-årsdag slut. I morgon (väldigt tidigt) bär det av hemåt för oss alla.

Tack fina Ninni för att vi fick hänga på!! GRATTIS igen!

En kommentar till “Ninnis Barcelona-resa dag 5”

  1. Tusen tack själva❤️ Så tacksam och glad att ni ville fira med mig/oss här nere. En resa som vi kommer att minnas i all framtid Kram och Happy landing ❤️ Vi hörs i morgon kväll

Kommentarer inaktiverade.