En dag på jobbet!

Jag åkte in till Solna igår. Per var i Göteborg så jag sov ensam, vilket resulterade i många sömnlösa timmar. Jag kan tydligen inte sova utan honom bredvid mig. Lite gulligt ändå efter dryga trettio år ihop!

I morse körde jag bilen in till jobbet. Jag parkerade i Medborgarplatsengaraget och för att minnas var jag parkerat tog jag den obligatoriska bilden… 🙂

Jag fick träffa mina kollegor för första gången på VÄLDIGT länge och idag fick jag även träffa en helt ny kollega. De var jättegulliga och följde med mig till sushistället eftersom jag suktat efter sushi länge! Det finns inte sushi ute på en ö i skärgården, men det finns det ju gott om inne i Stockholm.

OJ! Så gott det var!!!! Tack snälla Rebecka, Emilia, Helena och Jeanette att ni följde med mig! Jag uppskattar det verkligen!

Direkt efter jobbet åkte jag tillbaks ut till Roslagen. Jag storhandlade på Flygfyren och var EXTREMT noggrann när jag packade påsarna. Jag har ju nämligen en PYTTELITEN bil och var tvungen att packa så litet det gick trots de väldigt många matvarorna. Döm om min besvikelse när jag första gången på tre år fick FULL AVSTÄMNING och var tvungen att packa upp varenda pinal på kassabandet….

Jag missade såklart en färja eftersom jag fick stå och packa mina påsar i, vad som kändes som en, evighet!! Jag tröstade mig dock med att jag såklart hade blippat varenda liten pinal trots ett enmeterskvitto och att jag fick gott om tid på vägen ut till 21-färjan. Snön yrde och det blåste något vansinnigt, så extratid var helt rätt!

Väl ute på kobben hade snön övergått till regn, men blåste gjorde det ännu och SMHI skickade kulingvarningar på min telefon så jag hällde upp vatten ”just in case”. Strömmen lär ju gå….

Vilken dag!!!