Badlördag med pappa och Per

Jag behövde lite nya kläder och beställd en hel drös byxor på nätet. För någon dag sedan fick jag besked att de hade kommit till det närmsta postombudet vi har här ute i skärgården, så idag tog jag de två färjorna som krävs för att hämta paketet.

Jag åkte dit. Åkte hem. Provade MASSOR av kläder och sen åkte jag tillbaks med ganska precis hälften. Det kan ju tyckas som ett misslyckande, men jag måste säga att jag är toknöjd. Hur ofta passar hälften av det man beställer? Typ aldrig. Jag är glad och nöjd.

Jag fick i och för sig åka färja från en ö till en annan och sen samma väg hem igen för att någon timme senare göra samma resa igen, men jag njöt av utsikten mellan skyddsräckena.

När jag kom hem var jag lite rastlös och ville verkligen inte sitta inomhus. Jag tjatade litegrann och sen fick jag med mig maken ner till havet.

Där satt vi i solen och spelade yatzy.

Jag lade ner badstegen i vattnet och förberedde mig…

För ett bad i solnedgången.

Visst är det fint med blöta fotspår?

Det är i och för sig inget fel alls på torra fotspår!

Pappa kom ner och bastade med oss. Min granne sen barnsben, Ove, kom ner och höll oss sällskap en stund innan han drog iväg på middagsbjudning. Solen värmde oss och vinden hade rest någon annanstans. Det kändes verkligen som om våren kommit.

Man märker dock på solen att det tyvärr inte är vår ännu. Den rör sig sjukt fort över himlen och befinner sig hela tiden väldigt nära horisonten. Så fort solen går ner blir det dessutom svinkallt. Fast vad gör det? Jag har ved att elda med i kaminen 🙂