Lördag, Söndag, Måndag

LÖRDAG:
Min facebook var helt nersållad av fina bilder på norrsken. Det verkade som att alla människor såg fina formationer på himlen. Jag kunde inte låta bli att åtminstone försöka se lite norrsken jag också.

Första kvällen såg jag absolut ingenting på himlen. Det var ganska många lampor tända hos grannarna. Det gjorde det svårt att få det riktigt mörkt (vilket jag trodde skulle förenkla sikten), så jag gick ner till bryggan, men såg inget grönt på himlen där i mörkret heller.

Andra kvällen gick jag till sängs ganska tidigt, medan Per satt och väntade ut natten för att då och då gå ut och titta upp på himlen. Runt midnatt såg han en aning grönt och ropade ut mig. Det var inte supertydligt, men jag får nog påstå att det är norrsken jag såg på himlen. Här nedanför ser ni en bild där jag fångade något grönt på himlen. Mot norr över grannens hus. Det här är det första norrsken jag någonsin sett. Kanske mitt sista?

SÖNDAG:
Igår kväll fick vi för oss att baka pizza. Så det gjorde vi!

MÅNDAG:
Idag var det supersoligt och fint väder så vi tog en promenad på lunchen.

Vi fick blodad tand av dagsljusprommisen, så vi tog en till promenad efter jobbet. Det var mörkt ute så vi satte på oss massvis av reflexer och varsin pannlampa.

Vi gick till ICA där butiken lyste upp mörkret.

Per gick in för att handla medan jag fick stanna utomhus. Detta självklart eftersom pandemin tycker att vi ska handla en och en, och hålla avstånd.

Jag hade roligt ute i mörkret där jag glatt hälsade på alla som gick ut, eller in, i butiken! ”Hej Hej, trevlig kväll!” 🙂 De måste ha funderat på vem den där glada galningen var….fniss.