Nu är det jul igen?!? :)

Jag VET att ni är många där ute som kommer rynka på näsan, och prata med den som sitter bredvid er just nu om att jag är lite småkorkad och ”hur har hon mage att börja sååå tidigt?”….

Det skiter jag dock i! För jag älskar när det blir mörkt utomhus och jag får börja ta fram min utomhusbelysning. Det är inte JULbelysning. Det är belysning!

I går satte jag alltså upp alla slingorna runt altanräcket!

För att skrämma er ännu mer, så började jag min morgon (innan Per ens hade gått ur sängen) med att göra en härlig glögg (trots att det bara är sjätte november idag).

Jag hade sett receptet på en blogg och hade köpt hem allt jag behövde. Så nu har jag hemgjord Saffransglögg med clementin och vanilj. Den är vacker som en dag. Jag återkommer när jag gjort en riktig provning av den. Jag hoppas den är så god som den skeden var som jag smakade idag……

När jag ”julat” så mycket så tog jag ut gräsklipparen och körde över gräset (och alla löven) för att få tillbaka sommarkänslan.

Det var svårt att ta en bild medan jag absolut inte ville släppa handtaget på klipparen (då stannar ju motorn) så den här bilden är tagen med vidvinkel så ni får lite konstiga proportioner…fniss!

Jag var dock inte klar med julen idag.

Pappa, Per och jag hjälptes åt med HÖGA stegar, LÅNGA stänger och MYCKET tålamod och satte upp de tusen lamporna i granen som hängt i granen många år, men som kanske (pga Vattensfalls önskan om att inte ha träd nära elledningarna) hänger där för sista året i år.