Lidö Krog

Vi vaknade upp till ytterligare en fantastisk dag i skärgården. Vi tog årets första morgondopp och åt sedan en god frukost med våra vänner Sannah och Christer som hade sovit över hos oss. Efter frukost gick vi ner till havet igen. Där badade vi och spelade lite boll.

Vi hade inte varit på Lidö Krog ännu i år, så jag hade bokat bord och så åkte vi dit.

Vi möttes av de härliga Lidö-korna som gick och svalkade sig i havet.

När vi sedan läste menyn såg jag en förrätt som de kallade för sashimi som baserades på öns kor. Mer närproducerat än så får man inte, så den beställde jag till förrätt.

Till huvudrätt tog jag en räksallad.

Vi pratade om högt (svarta hål, shakespeare, materia, stringteorin och universum) och lågt (hår, åldrande hud, pizzadeg, mjöl, sport, boenden och våra avkommor) medan vi åt vår mat.

Helt plötsligt såg jag min fd kollega Carina komma gående. Hon skulle tydligen också äta lunch här på krogen. Det var ett kärt återseende! Vi hälsade och pratade en stund innan de gick mot sitt bord och åt, vad jag hoppas, var en god lunch.

Efter maten gick jag en liten pyttetur för att få några bilder.

Vi sa sedan adjö och åkte åt varsitt håll. Christer och Sanna norrut mot Vätö och Per och jag söderut mot Blidö. Först passerade vi dock bryggan nedanför krogen så jag kunde ta den här bilden.

Sen körde vi!

Nu ska vi titta på någon form av sportsammanfattning som tydligen är viktigt att se 🙂