Tur att det blev fel

Väderapparna utlovade åska och regn, men det blev nog något fel för vi har haft en riktigt bra dag idag. Vi satte på oss badkläder och gick ner till stranden och där stannade vi.

Per och hans bror Thomas pumpade upp SUPen för att ha något skoj att göra.

Ninni såg på och njöt av solskenet.

Det är rätt jobbigt att pumpa en sån där bräda så de turades om.

15 PSI kräver rejält med muskler.

Först ut var Thomas! Han började på knäna, men tog sig sen snabbt upp på fötterna.

Här ser man verkligen vilken härlig dag vi hade och långt där ute ser vi SUPen.

Sen var det Ninni som gav sig ut och paddlade!

Jag satt och läste grannarnas tidning när jag hörde hur de andra började prata snabbt med varandra. Det visade sig att tre meter från oss sprang 6-7 minkar runt bland stenarna. Jag reste mig inte upp för att försöka fånga dem på bild, men fick bilden här nedanför från Per som i alla fall visar en av de små djuren.

Ett annat djur som vi hade runt oss var Elsa. Här ser vi hur hon svalkar sig i havet medan Marcus passar på henne.

Vi badade en hel del idag, men då och då gick vi också upp till huset. Till lunch blev det omelett och någon kaffe hann vi med också. Rätt vad det var så började Thomas och Per att plocka ner stupröret. De sågade i sär det och installerade någon form av utkastare som ska fånga regnvattnet ner i en nyinköpt tunna.

Jag var imponerad över att de hade energi nog till att fixa tunnan och stupröret, men det var inte nog där. Thomas sprang runt och lekte med Elsa en lång stund. Till slut var till och med Elsa trött. Thomas var dock glad ännu!

Elsa i blåbärsris. Blåbären börjar mogna så jag undrar om hon blir blå om magen…

Vid middagstid var det grillbuffé som skulle serveras. Tyvärr hade Per fått ont i ryggen så Thomas och Marcus fick ta tag i grilleriet.

De lyckades väldigt bra och nu sitter vi här utomhus och njuter av dagens sista ljus. Mätta och glada och tacksamma för att vädergudarna och väderapparna inte alltid är överens!