En härlig dag i September

Ibland är det svåraste med att blogga att komma på vad rubriken ska vara…

Det kan tänkas som en löjlig sak men när man skrivit närmare fem tusen inlägg så är det faktiskt inte så lätt att komma på vad det ska stå som ”rubrik”.

Idag var det en härlig dag och det är ju September, så då fick det bli ord för dagens rubrik.

Idag tänkte vi att det nog var dags att ta ner vårt ”coronatält”, partytältet som stått på samma fläck i många månader. Tältet som vi suttit i när vi ska hålla distans och inte vara inomhus tillsammans. Nu får det dock vara nog med svalt utomhussittande, så idag fällde vi ner väggarna för att torka. Vi lät dem hänga fritt i vinden. VI orkade dock inte lägga tid på att vika ihop alla bitar, så det kanske vi får göra imorgon.

Granen vid parkeringen på tomten fick sig en rejäl törn förra sommaren och har ingen topp och har en stor skada på mitten på baksidan, så idag tog Per ner den.

Pappa hjälpte till och drog ner det fällda trädet till eldningsplatsen.

Nu är det lite luftaigare vid parkeringen. Det är skönt. Granar ÄTER liksom ljus…

Före och Efter
Före och Efter

När granen var fällt så klippte jag Per. Han blev supersnygg, men det glömde jag ta bild på 🙂 Sen gick vi ner till bastun och umgicks med grannarna. Jag badade länge och väl, tvättade håret och njöt av att bada. Bastun var på, men jag gjorde som jag brukar och ignorerade det faktumet. Jag har svårt för värme.

På kvällen kom min lillasyster och hennes man och hälsade på oss. Vi satt utomhus (som alltid i coronatider) och njöt av Pers trerätters middag. Oj, vad gott!