2 meter

Jag var tvungen att åka in till kontoret idag (för att fixa datorn hos IT). Det var första gången jag var på ”mitt nya” kontor och första gången jag var på jobbet överhuvudtaget på sju veckor.

Det var ju väldigt få personer där, MEN jag insåg snabbt att jag blivit eremit på den tiden. Jag blev typ rädd när jag såg folk…. Jag höll mig på långt avstånd från alla jag mötte, spritade mig flera gånger, men hade ändå hög puls…

Pulsen blev inte direkt lugnare av att jag dessutom åkte till ICA nu på kvällen… Trots den sena timmen så var det folk i butiken. Jag var tvungen att vänta vid nästan varje hylla för att få ”gången” för mig själv. Till slut var maten handlad och pulsen hög igen.

Jag tror jag får jobba på det här, så jag inte stannar hemma för gott 🙂

2 reaktioner till “2 meter”

  1. alltså, jag träffar ju folk VARJE dag, på jobbet, på Coop, på promenaden, på bussen (om jag måste ta den) på systembolaget, på apoteket… Jag är frisk och jag måste ju på något sätt förutsätta att alla som är ute också är friska. Jag tvättar händerna ofta (spritar inte särskilt ofta för tvål och vatten är bättre om det finns möjlighet) och jag stannar hemma om jag känner mig sjuk.

    Det är bra att vara försiktig, men du får inte låta rädslan ta över ditt liv.

    Puss och Kram

    1. Jag hör vad du säger och det vore ju bra om jag inte lät rädslan hindra mig i livet. Jag insåg ju på kontoret att jag är räddare än vad jag trodde. Bra att påminna sig om att leva också.

      Dock är du tio år yngre än mig, så du har bättre förutsättningar redan där. Sen har väl hela din familj redan haft covid-19, och klarat sig. Så då behöver du inte vara lika rädd. Antagligen kommer du klara det även om du får den andra gång. Tur det!

Kommentarer inaktiverade.