Nu är det vår!!

Vi lyckades boka en tid för ihopplockning och hemkörning av mat den här veckan, så idag kom leveransen med skafferi-, kyl- och frysvaror.

Det blev som vanligt inte precis vad vi själva hade velat handla om vi varit i butiken, MEN nu slapp vi som sagt åka och träffa folk, så vi är nöjda ändå.

Det var en chansning, men jag köpte faktiskt en hel massa påskliljor från dem. De var på superrea eftersom påsken är över, och lite småtrötta såg de nog ut, men de ska nog repa sig. Så här ser de ut idag:

Lunchen köpte Per på den närbelägna restaurangen ”Regissörsvillan” som börjat med take away-luncher nu när massor av folk jobbar hemma.

Idag blev det en chevresallad till mig och en sej till Per.

Det känns i mina ögon att det är vår ute. Det kliar och sticks och ögonen rinner. Jag kollade upp pollenhalterna och tydligen är det björken som är ”hög” just nu. Tittar jag ut genom fönstret är det dock körsbärsträdens rosa blommor som jag ser.

Jag gissar att min bil kommer vara lite smårosa på det vita taket om några dagar. Det brukar ju gå fort när de där träden blommar.

På eftermiddagen kom Pers farbror hit för att lämna lite grejer. Jag såg hur de var duktiga på att hålla ”socialt avstånd” efter alla konstens regler!

När jobbdagen var över hade vi först en tanke om att upprepa gårdagens ”motion” och ge oss ut och cykla, men sen bestämde vi oss för att städa istället. Det är ju tydligt hur dammigt det är här hemma när solen skiner som en tok 🙂

Jag tog ingen bild på dammvippor, lakansbyten och dammsugning utan istället bjuder jag på bilder från gårdagens cykelrunda till Hagaparken.

Nu är det vår!!